Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Hollandsk café-koncept kommer til København

Foto: Kaldi på Facebook
Tuesday den 14 August 2018 kl. 09:42 af: Kristian Holgersen

Nu kommer en hollandsk franchisekæde og blander sig på café-markedet i København.

Gennem de sidste par måneder har forberedelserne været i gang. Men nu skulle den hollandske franchisekæde Kaldi være klar til at afprøve sit café-koncept i København.

Den nye café ligger på Istedgade 10 og kommer til at erstatte det tidligere restauranttilbud på hotellet Zleep Hotel Copenhagen City. Første åbningsdag er fredag den 19. august, fremgår det af Kaldis danske profil på Facebook.

- Kaldi vil gerne introducere Danmark til en spændende verden af specialudvalgt kaffe, siger Hens Tietema, administrerende direktør og grundlægger af Kaldi, ifølge brancheorganisationen Horestas hjemmeside.

- Muligheden for at opleve de seneste bryggemetoder og finde den smag, som passer bedst til din personlighed. Dét er præcis, hvad Kaldi serverer; kaffe med karakter, fortsætter han.

Siden starten for 17 år siden har Kaldi åbnet 29 caféer og 10 mobile espresso-barer i Holland, hvor virksomheden også er blandt de fem største leverandører af kaffe og te.

Danmark er ikke den første udlandssatsning. Indtil videre har Kaldi også en enkelt café i nabolandet Belgien og fire i Kina.

LÆS OGSÅ: Dansk cafékæde taber millioner med rigmand ombordFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD