Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
Læs bloggen her

Her er den største netbutik i Europa

Foto: detailfolk.dkTorsdag den 5 juli 2018 kl. 06:00 - Kilde: FDIH

Danske forbrugere er fremme i skoene, når det kommer til nethandel. Men de køber sjældent ind i Europas største netbutik, viser rapport.

I 2017 brugte europæerne flere penge på nettet end nogensinde.

Med en stigning på 11 procent i forhold til året før, endte forbruget på 534 milliarder euro. Det skriver FDIH og henviser til den nye European B2C Ecommerce-rapport, som stiller skarpt på europæisk nethandel.

Rapporten viser også, at danskerne hører til blandt de flittigste e-handlere i Europa. Kun i tre lande - Holland, Schweiz og Sverige - køber forbrugerne mere ind på nettet.

- De danske forbrugere er meget digitale og har for længst taget e-handlen til sig, siger Niels Ralund, FDIH’s administrerende direktør, på foreningens hjemmeside.

- Det skyldes også, at vi har nogle dygtige netbutikker i Danmark, som er gode til at skabe attraktive løsninger for forbrugerne. Derfor har vi også i flere år ligget med en højere vækst end mange andre lande.Det kan vi godt være stolte af, fortsætter han.

Europas største netbutik

Ifølge FDIH handlede danskerne alene for 115 milliarder kroner på nettet i 2017. Men kun en lille del af det beløb endte i lommerne hos den største netbutik i Europa.

Der er tale om Amazon, som sidder på 46 procent af det tyske marked og 33 procent af det britiske. I Danmark har de stadig kun 2 procent af kagen.

- Selvom vi ofte hører om Amazons bedrifter og ser det ene vilde tal efter det andet, så bliver stifteren Jeff Bezos og hans hold bare ved med at imponere og vække respekt, siger Niels Ralund.

- Vi regner med, at de går ind på det danske marked i løbet af forholdsvis kort tid, så dansk detailhandel skal forberede sig på noget af en konkurrent, siger han.

Den britiske netbutik Argos er næststørst - tyske Bonprix er nummer tre.

LÆS OGSÅ: Top 10: Disse brands vil danskerne helst arbejde for

Læs hele artiklen på FDIH


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD