Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Ilva og Idemøbler åbner deres første møbel-outlet

Tuesday den 13 June 2017 kl. 10:04 af: Lise Møller Schilder

Idemøbler og Ilva åbner snart en stor outlet for møbler, hvor de sælger udgåede møbler og møbler med fejl til lavere priser.

Kunderne i Esbjerg og omegn får nu mulighed for at handle i Ilva og Idemøblers første store outlet for møbler og senge. Det skriver virksomhederne i en pressemeddelelse.

Outlet-bolighuset åbner den 22. juni i Idemøblers gamle lokaler.

- I outlet-bolighuset bliver der solgt møbler inden for alle IDEmøblers og ILVAs kategorier – det vil primært dreje sig om udgåede varer, restbeholdninger, demo- og kollektionsmodeller samt varer med små fejl, som kunderne kan købe til rigtig gode priser, skriver virksomhederne i pressemeddelelsen.

Modernisering med plads til outlet

Moderniseringen af kæderne er netop årsagen til, at IDEmøbler for nylig åbnede et nyt bolighus som nabo til de nuværende lokaler og i stedet nu vil bruge disse lokaler til outlet af møbler.

- Vores gamle lokaler var blevet utidssvarende i forhold til de krav, som vi stiller til vores bolighuse. Men til gengæld er lokalerne perfekte til vores nye outlet, hvor kravene til indretningen ikke strengt behøver at følge vores nye koncept – men hvor priserne til gengæld er banket helt i bund, siger kædedirektør i Idemøbler, Martin Hallund.

Ilva og Idemøbler er en del af selskabet ID-Design A/S, der igen er en del af Lars Larsen Group, som er ejet af den danske rigmand Lars Larsen.

LÆS OGSÅ: Lars Larsens møbelkæder investerer massivt i ekspansionFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD