Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Hackere låste systemerne - men 7-Eleven åbner alligevel

Foto: 7-ElevenThursday den 11 August 2022 kl. 11:56 af: Kristian Holgersen

Næsten alle butikkerne i 7-Eleven er på benene igen efter hackerangrebet mandag. Kæden sætter nu ord på sagen.

Normalt holder 7-Eleven-butikkerne åbent hele døgnet, men et hackerangreb tvang som bekendt kæden til at lukke ned mandag morgen.

Men i dag er næsten alt, som det plejer at være. Udadtil, i hvert fald. Stortset alle butikkerne er åbne igen, skriver 7-Eleven i en pressemeddelelse, hvor der bliver sat ord på angrebet.

- Der er tale om et såkaldt ransomware-angreb, hvor de kriminelle har tiltvunget sig adgang til netværket og låst systemerne, fremgår det af meddelelsen.

- Sagen håndteres i samarbejde med politiet, og 7-Eleven kommer for nuværende ikke til at gå i yderligere i detaljer om efterforskningen, omfanget og konsekvenserne af angrebet,

7-Eleven har været i løbende dialog med interessenter, men der er intet, der tyder på, at kunder, samarbejdspartnere eller leverandører er ramt af hackerangrebet.

- Vores mål er at sikre trygge betingelser for alle - såvel kunder som medarbejdere. I disse dage er vi i kontinuerlig dialog med kunderne via Facebook, Instagram samt på telefon. Det fortsætter vi med, indtil alle butikker igen er åbne, siger Jesper Østergaard, adm. direktør i 7-Eleven.

LÆS OGSÅ: Danmark bliver prøveklud for nyt butikskoncept i 7-ElevenFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD