Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Generationsskifte er en realitet i Harald Nyborg

Erling Daell er ny formand i Harald Nyborg A/S
Foto: Flemming LeitorpTuesday den 14 June 2022 kl. 06:00 af: Kristian Holgersen

Anden generation tager over i den familieejede Harald Nyborg-koncern, som aldrig har tjent mere end nu.

Efter 39 år træder Kurt Daell et skridt tilbage i den familieejede Harald Nyborg-koncern, hvor han overlader posten som bestyrelsesformand til sønnen Erling Daell for i stedet at fortsætte som næstformand.

Erling Daell blev en del af forretningen i 1999, da han startede Harald Nyborg op i Sverige, og 10 år efter blev han desuden adm. direktør for den svenske del af Jem & Fix, som under hans ledelse voksede med 60 butikker.

Men nu forlader Erling Daell de svenske forpligtelser for at rykke et trin op.

- Jeg er ydmyg, men også stolt over at overtage stafetten efter min far som bestyrelsesformand i Harald Nyborg A/S. Det er nogle store sko at skulle udfylde. Fremtiden bringer udfordringer, men bestemt også muligheder – og jeg glæder mig til at kaste mig over begge dele, siger han i en pressemeddelelse.

Harald Nyborg består blandt andet af kæderne Harald Nyborg, Jem & Fix og Daells Bolighus.

Tiltro til sønnerne

Da Kurt Daell købte Harald Nyborg i 1983, var der tale om en underskudsgivende postordreforretning med to butikker og 73 medarbejdere. Siden er koncernen vokset til at have 250 butikker og en stab på næsten 5000 medarbejdere.

Det indledende underskud er også forlængst byttet ud med sorte tal, og i det seneste årsregnskab kunne Harald Nyborg fremvise det største overskud til dato på 749 millioner kroner før skat.

- Jeg har tiltro til at mine sønner, med Erling som bestyrelsesformand for Harald Nyborg A/S, formår at tilpasse firmaet de udfordringer der måtte komme i fremtiden, siger Erling Daell og fortsætter:

- Helt slipper jeg dog ikke tøjlerne, men ser frem til at min ældste søn Erling nu får en større rolle i koncernen via posten som bestyrelsesformand for Harald Nyborg A/S.

LÆS OGSÅ: Familien Daell har haft endnu et indbringende årFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD