Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Fona varsler lønnedgang

Foto: detailfolk.dkTuesday den 1 October 2013 kl. 09:11 - Kilde: Avisen.dk

Fra 2014 må de ansatte i Fona tage til takke med en lavere løn. Elektronikkæden forsøger at sikre arbejdspladser med en ny spareplan.

Fra 2014 bliver der sat færre penge ind på lønkontoen hos de ansatte i Fona.

Elektronikkæden har fremlagt en ny spareplan, der varsler 10 procents lønnedgang fra 2014 til kædens salgsassistenter og fem procents lønnedgang for kontorpersonalet, skriver Avisen.dk.

Adm. direktør Michael Kjær kalder det for over for Avisen.dk en trist, men nødvendig beslutning, der skal sikre kædens arbejdspladser oven på den store nedgang i det danske privatforbrug. 

Den store nedgang i de butiksansattes grundløn opvejes ved, at den provisionsløn, der hentes direkte gennem salg af varer i butikken, forøges.

Hos de butiksansattes fagforening, HK Handel, er man ikke glad for Fonas beslutning, som man frygter vil brede sig som ringe i vandet. Man kan dog ikke gøre noget, da Fona har handlet efter reglerne og har en saglig begrundelse for at sætte lønnen ned, fortæller faglig chef i HK Handel Kim Jensen til Avisen.dk.

LÆS OGSÅ: Fona outsourcer

Læs hele artiklen på Avisen.dk


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD