Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Længere reklamationsret giver ikke mere holdbare produkter"

- Lone Rasmussen, Dansk Erhverv
Læs bloggen her

Flying Tigers nye formand er sikker: Selskabet kommer til at overleve

Foto: detailfolk.dkFredag den 4 juni 2021 kl. 11:52 - Kilde: Børsen

Om få dage tikker et kedeligt årsregnskab fra Flying Tiger ind, erkender formanden. Han er sikker på, at selskabet nok skal klare skærene.

Tallene i det kommende årsregnskab fra Flying Tiger Copenhagen ser ikke for gode ud, lyder meldingen fra bestyrelsesformand Nikolaj Vejlsgaard i et interview med Børsen.

Nikolaj Vejlsgaard vil ikke give et bud på, hvornår butikskæden kan være tilbage på sporet økonomisk, men selskabet skal nok overleve. Fundamentet er solidt, slår han fast.

- Det vil være et naturligt led i en restruktureringsproces at lukke butikker, trække sig ud af lande og afskedige mennesker til højre og venstre, siger Nikolaj Vejlsgaard til Børsen.

- Men det er ikke nødvendigt i dette tilfælde. De ting, der var nødvendige at gøre, blev gjort i 2019. Nu har vi fået skabt rammerne på kapitalsiden, og nu handler det i virkeligheden om at give ledelsen arbejdsro, og så skal vi nok komme ud på den anden side, siger Nikolaj Vejlsgaard.

Et stærkt brand

Det danske investeringsselskab Treville overtog ejerskabet af Flying Tiger Copenhagen fra kapitalfonden EQT og stifteren Lennart Lajboschitz tidligere på året.

Ejerskiftet ændrede ikke på den daglige ledelse i Flying Tiger, hvor Martin Jermiin stadig er adm. direktør. Men en af partnerne i Treville - Nikolaj Vejlsgaard - rykkede ind som formand for bestyrelsen.

- Vi investerer i Flying Tiger Copenhagen, fordi det er et stærkt brand, som bliver værdsat af kunder over hele verden, sagde Nikolaj Vejlsgaard dengang i en pressemeddelelse. Han lagde vægt på, at der var fremgang at spore, inden coronakrisen vendte alting på hovedet.

- Efter nogle udfordrende år i branchen gennemførte det nuværende ledelsesteam en turnaround i 2019, og Flying Tiger Copenhagen var inde i en god udvikling, da covid-19-pandemien ramte. Vi er sikre på, at ledelsen og hele organisationen bag Flying Tiger Copenhagen vil fortsætte denne rejse, når verden genåbner, fortsatte han.

LÆS OGSÅ: Flying Tiger lukker fuldstændig ned i USA

Læs hele artiklen på Børsen


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD