Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Stop skævvridningen og vis erhvervssind: Udskyd udbetalingen af feriepenge og hjælp flere brancher!"

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
Læs bloggen her

Fisketorvet får ny topchef

Pressefoto: Helle Garcia Korndal
Torsdag den 3 marts 2016 kl. 11:45 af: Lise Møller Schilder

Ejerne af shoppingcentret Fisketorvet har nu cementeret valget af den nye topchef, som afløser tidligere centerchef Jacob Bannor.

I december sidste år forlod Fisketorvets centerchef, Jacob Bannor, shoppingcentret til fordel for en ny stilling hos det finske selskab Citycon, der står bag Albertslund Centrum og Strædet i Køge.

I stedet overtager Helle Garcia Korndal, som tiltræder en nyoprettet stilling. Hun kommer nemlig ikke kun til at overtage ansvaret for Fisketorvet, men også for centrets ejere Unibail-Rodamco's aktiviteter i Danmark. Helle García Korndal får derfor titlen som Senior Commercial Manager. Det skriver Unibail-Rodamco i en pressemeddelelse.

- Helle García Korndal har siden 2013 haft ansvaret for udlejningen hos Unibail-Rodamco i Danmark. I sin nye stilling får hun fremover det overordnede ansvar for Fisketorvets ledelse, hvor hun især vil have fokus på centrets udvikling og drift, skriver Unibail-Rodamco, som understreger at stillingen er oprettet for at styrke selskabets position i Danmark.

Stor erfaring fra andre centre

Sammen med titlen som Senior Commercial Manager optages Helle García Korndal også som formand for Centerforeningen Fisketorvet. 

- Fisketorvet er lige nu i gang med en utrolig interessant og positiv udvikling. I løbet af de seneste to år har vi fået titlen som fire-stjernet shoppingcenter, og vi er kåret til at have landets bedste spisesteder, siger Helle García Korndal i pressemeddelelsen og fortsætter:

- Jeg glæder mig til at fortsætte arbejdet med at styrke centrets profil og position i markedet og gøre Fisketorvet endnu mere attraktivt for nye, købestærke målgrupper i hele Storkøbenhavn. Herudover ser jeg frem til at øge vores fokus på Danmark, hvor Unibail-Rodamco også skal have en endnu stærkere position fremover.

Hun har de seneste fire år har været centerchef for shoppingcentrene Nova Lund i Lund og Eurostop i Halmstad. Derudover har hun et indgående kendskab til detailbranchen via sin fortid hos Inditex samt bl.a. direktør og franchisetager hos retailbrands som Topshop, Oasis, Coast og Pinciples.

LÆS OGSÅ: Her er Danmarks bedste shoppingcenter 2015Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD