Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Fakta åbner festival-supermarked

Foto: detailfolk.dkFriday den 28 June 2013 kl. 15:00 af: Freja Thorbech

Med 220 medarbejdere og en forventing om den højeste omsætning af alle Fakta- butikker, åbner discountkæden nu et festivalsupermarked.

De mange festivalgængere, der fra lørdag indtager Dyrskuepladsen i Roskilde, kan se frem til billige øl, dåseleverpostej og rugbrød, når Fakta slår dørene op til sin første butik på Roskilde Festival.

Supermarkedet vil sælge de mest almindelige dagligvarer til discountpris, så festival-budgettet rækker lidt længere. Udvalget består af 140 varer, og det er både klassiske Fakta-varer samt mange økologiske dagligvarer, der vil blive langet over disken.

Butikken har åbent hele festivalugen fra klokken 7 morgen til 4 nat, og Fakta regner med, at det bliver den Fakta-butik i Danmark, der har den største omsætning lige netop den uge.

Det er 220 medarbejdere, der skal betjene de sultne og ølhungrende festivalgængere, der lægger vejen forbi fra lørdag den 29. juni til og med søndag den 7. juli.

LÆS OGSÅ: Royal vil vinde sommersalget med ny million-kampagneFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD