Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
Læs bloggen her

Erfaren supermarkedsprofil bliver adm. direktør i kendt butikskæde

Foto: HumacFredag den 25 november 2022 kl. 09:52 af: Kristian Holgersen

Efter mange år hos Dagrofa og Salling Group har erfaren profil landet en topstilling i et andet hjørne af detailbranchen.

Den store kæde af Apple-forhandlere - Humac - sætter navn på den kommende adm. direktør.

Fra årsskiftet overtager Christian Toft således ansvaret for den daglige drift fra hovedaktionær Jacob Andersen, som har varetaget direktørpligterne siden oktober.

I øjeblikket har Christian Toft en ledende stilling i dagligvarekoncernen Dagrofa, hvor han har ansvaret for frugt og grønt. Før det tilbragte han mange år i Salling Group.

- Det glæder mig meget at få Christian og hans mere end 25 års erfaring fra detailhandlen i Danmark og udland til Humac, siger hovedaktionær Jacob Andersen i en pressemeddelelse.

- Humac står over for eksekvering af en ny vækstorienteret strategi, hvor vi også skal have fokus på indtjeningen, og her er Christian den helt rigtige person til at sætte retningen, qua sine mange års erfaring fra detailhandlen i Dagrofa og ikke mindst Salling Group, siger han.

Den kommende direktør ser frem til at gøre Humac til en endnu større spiller på markedet.

- Med sin stærke markedsposition og størrelse, har Humac et fantastisk udgangspunkt for at vinde kampen om kunderne i et marked, der er under stærk forandring, siger Christian Toft.

Farvel til mangeårig direktør

I oktober stoppede Michael Bech som adm. direktør for Humac, hvor han ellers havde styret slagets gang gennem en 10-årig periode.

Ifølge en pressemeddelelse, som var kommet BT i hænde, havde Humac lagt en ny strategi, og i den forbindelse skulle det være tid til at lade nye kræfter komme til, som det hedder i meddelelsen.

Forretningsmanden Jacob Andersen havde måneder forinden overtaget ejerskabet af Humac, som på daværende tidspunkt var havnet i strid modvind på grund af de tidligere ejeres russiske forbindelser.

- Humac er en veldrevet og spændende virksomhed, der har udviklet sig rigtig flot de senere år, på trods af de udfordringer det tidligere ejerskab har medført, sagde Jacob Andersen om sin investering tidligere på året.

- Jeg ser et stort potentiale i Humac og forventer, at vi kan øge vores markedsandel indenfor såvel online, B2B og via vores 22 butikker over hele Danmark, sagde han.

Humac har 22 butikker.

LÆS OGSÅ: Stopper som adm. direktør for kendt butikskædeFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD