Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Ejeren er tæt på kollaps - men Magasin lover at fortsætte

Foto: PressefotoTuesday den 7 April 2020 kl. 10:12 af: Kristian Holgersen

Mens den britiske ejer søger om konkursbeskyttelse, lyder der positive toner fra Magasin. Direktør glæder sig til at åbne igen.

Økonomien ramler endnu en gang for britiske Debenhams, som nu har søgt om konkursbeskyttelse i hjemlandet. Det skriver flere udenlandske medier.

På grund af coronakrisen har Debenhams lukket alle sine varehuse i Storbritannien, og det sætter virksomheden under et voldsomt pres.

Debenhams ejer en række varehuse over hele verden, og i porteføljen finder vi også danske Magasin, hvor krisestemningen ikke giver sved på panden.

- Vi er ikke berørte af situationen, og det bliver vi heller ikke. Magasin er en selvstændig forretning, som har været i Danmark i mere end 150 år, siger Peter Fabricius i en pressemeddelelse. Han er økonomichef i Magasin

- Jeg kan love alle, at vi også er her på den anden side af coronakrisen, og vi glæder os til igen at kunne byde alle danskere indenfor, når myndighederne tillader det, siger han.

Salget på nettet går frem

Ligesom det er tilfældet med de britiske Debenhams-varehuse, er Magasin blevet pålagt at lukke sine syv varehuse på grund af coronakrisen.

Det har fået kunderne til at gå på nettet.

I forhold til samme periode sidste år er onlinesalget oppe med 55 procent. Salget er primært båret af medlemmerne i loyalitetsprogrammet Goodie, som udgør over 80 procent af de besøgende på nettet.

Magasins onlinesalg udgjorde i sidste årsregnskab godt 10 procent af den samlede omsætning på 2,9 milliarder kroner. Driftsresultatet landede på 108 millioner kroner.

LÆS OGSÅ: Magasin har planer om international ekspansionFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD