Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Dyre telefoner sender omsætningen i vejret hos dansk genbrugskæde

Monday den 21 October 2019 kl. 11:20 af: Kristian Holgersen

Folk er trætte af at bruge mange penge på de nyeste telefoner, lyder det fra genbrugskæde, hvor omsætningen brager frem.

Et dybt greb i lommerne er i stigende grad nødvendigt, hvis man gerne vil være fuldstændig opdateret på mobil-fronten.

Gennem de senere år er priserne på high end-telefoner nemlig gået op - eksempelvis koster den nyeste iPhone ikke langt fra 13.000 kroner i den mest avancerede version.

Den udvikling kan de mærke hos Greenmind, som opkøber, reparerer og videresælger brugt elektronik på nettet og i seks butikker.

- Brugte telefoner udgør den langt største varegruppe i vores sortiment, og det er tydeligt at mærke, at flere danskere er blevet trætte af at bruge 10.000 kroner eller mere på de nyeste telefoner, Brian Funch i en pressemeddelelse. Han er partner i GreenMind.

- Vi har aldrig solgt så mange brugte telefoner, som vi gør i øjeblikket. Udover økonomien er der også et voksende ønske om at leve et mere bæredygtigt liv med fokus på genanvendelse og cirkulær økonomi, fortsætter han.

Virksomheden har opnået en omsætning på 1,7 millioner kroner fra maj til august - det er mere end en tredobling i forhold til samme periode sidste år. Forventningen til hele året lyder på syv millioner.

Green Mind, der har butikker i København, Odense, Aalborg og Aarhus, kunne notere et overskud på 516.000 kroner for 2018/19, viser den seneste årsrapport.

LÆS OGSÅ: Ekspert: Genbrugsbutikker dræber butikslivet i mindre byerFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD