Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Direktør raser over rygter: Det vil skade nethandlen

Foto: detailfolk.dkWednesday den 30 September 2020 kl. 11:29 af: Kristian Holgersen

Rygter om nye afgifter på pakker, der skal afhjælpe de økonomiske problemer i PostNord, får FDIH-direktør op i det røde felt.

Direktøren i FDIH - Niels Ralund - tager nu bladet fra munden og taler dunder mod et politisk forslag, som vil ramme danske netbutikker hårdt, hvis det bliver til virkelighed.

I en kommentar på organisationens hjemmeside henviser Niels Ralund til “kraftige rygter” om indførelsen af nye afgifter på forsendelser af pakker, som skal være med til at rette op på de økonomiske problemer i PostNord.

- Hvis danske netbutikker og logistikvirksomheder bliver pålagt en ekstra og ganske stor afgift, vil det få alvorlige konsekvenser for både virksomhedernes bundlinje og vores fælleskasse, skriver direktøren blandt andet.

- Jeg må indrømme, at jeg var lige ved at falde ned af stolen, første gang jeg hørte ideen. Det kunne selvfølgelig ikke passe. Man kan da ikke bare bede en anden branche om at betale for en virksomheds underskud, vel?

Fragt betyder rigtig meget, når danske netbutikker skal konkurrere med deres udenlandske modstykker. Derfor tror Niels Ralund, at de danske virksomheder vil æde afgifterne for ikke at hæve fragprisen og dermed tabe terræn.

Tidligere på måneden blev en kommende fusion af FDIH og Dansk Erhverv stemt igennem. Begge organisationer er i denne sag klar til at gøre fælles front, så idéen ikke bliver ført ud i livet.

LÆS OGSÅ: Slut med FDIH: Stor fusion er en realitetFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD