Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Direktør: Flygtninge fra Ukraine kan få job i Coop

Den ukrainske ambassadør, Mykhailo Vydoinyk, og den adm. direktør i Coop, Kræn Østergaard Nielsen. Foto: PR.
Monday den 28 February 2022 kl. 06:00 af: Kristian Holgersen

Kommer der flygtninge fra Ukraine til landet, så kan de få et job hos Coop, siger direktør. Samtidig reagerer flere koncerner på krigen.

Hvis krigen i Ukraine ender med at sende flygtninge til Danmark, kan de fordrevne få en hurtig vej ind på arbejdsmarkedet.

I Coop står de nemlig klar med en række jobtilbud, fremgår det af en pressemeddelelse.

- Sammen med 3F og HK Handel er vi enige om at finde en hurtig og smidig løsning, der sikrer at eventuelle flygtninge fra Ukraine kan komme i arbejde med det samme under ordnede forhold, siger HR-direktøren i Coop, Lotte Hjortlund Andersen.

Situationen har fået flere dele af dagligvarebranchen til at reagere. Både Salling Group og Coop stopper salget af russiske varer og giver sig i kast med indsamlinger til Ukraine.

- Situationen i Ukraine og de forfærdelige billeder fra krigen påvirker os alle, siger Henrik Vinther Olesen, der er CSR- og kommunikationsdirektør i Salling Group.

- Vi er som en stor dagligvarekæde ikke bare i Danmark, men også i Polen, tæt på kundernes hverdag, og det forpligter naturligvis. Derfor gør vi vores for at hjælpe de mennesker, der netop nu befinder sig i den helt forfærdelig situation, siger han.

Søndag aften kunne Coop fortælle, at der er kørt fem lastbiler med nødforsyninger fra Coop i Albertslund til Ukraine. De har lastet med blandt andet tæpper, dåsemad og bleer.

LÆS OGSÅ: Coop ruller Irma-aftale ud i alle dagligvarekæderneFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD