Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Danskerne er vilde med mængderabatter

Foto: detailfolk.dkThursday den 20 September 2012 kl. 06:30 af: Simone Hansen

Vi bliver fristet af mængderabatter i en sådan grad, at vi helt glemmer, om vi har brug for de ekstra varer, viser ny rapport fra Tænk.

Det kan godt være, at du bare skulle have en enkel pose pasta, men nu er der pludselig tilbud på fem poser til halv pris. Hvad gør du?

Rigtig mange danskere vælger at snuppe de ekstra varer, når de mængderabatter, viser en ny undersøgelse fra Tænk, Forbrugerrådet.

I undersøgelsen har Tænk spurgt 1.024 danskere, hvad de ville gøre, hvis de stod i supermarkedet og så, at der var tre varer for to's pris af en vare, de ellers kun skulle bruge en af. Her svarede hveranden, at de ville hoppe på tilbuddet og snuppe de tre varer. 

Og selv om det måske er glædeligt nyt for de mange forhandlere, der nyder godt af mængderabatter er Forbrugerrådet bekymret over tallene. Der bliver nemlig kasseret mad i de danske hjem for 16 milliarder kroner om året, skriver Tænk, og Forbrugerrådet peger på mængderabatter som en stor del af problemet. 

”Vi vil ikke blande os i, hvad forbrugerne putter i kurven, eller hvordan butikkerne sælger deres varer. Men der er ingen tvivl om, at de mange mængderabatter på især ferske fødevarer bidrager til madspildet i danske husholdninger. Det skal både forbrugerne og detailhandlen være bevidste om, når de henholdsvis handler og fastsætter tilbud,” siger projektleder hos Forbrugerrådet Karen Hertz Larsen i en pressemeddelse.

 

 Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Relaterede nyheder

Nyheden har ingen relaterede nyheder

Afstemning

Hvordan endte omsætningen i første halvår? (primært specialhandel)

Markant bedre end forventet
 
En anelse bedre end forventet
 
Nogenlunde som forventet
 
Lidt ringere end forventet
 
Markant ringere end forventet
 
Ved ikke
 

Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD