Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Danske forhandlere frygter ikke Apple-stores

Foto: humac.dkTuesday den 2 October 2012 kl. 10:48

De officielle Apple-butikker kommer tættere og tættere på Danmark, men det skræmmer ikke de danske Apple-forhandlere.

Danskerne kommer tættere og tættere på de officielle Apple-butikker. Det skræmmer dog ikke de danske Apple-forhandlere Humac og Eplehuset, skriver Channelworld.dk.

For nylig åbnede den amerikanske gigant en butik i Stockholm, og ifølge rygter er der endnu en Apple-butik på vej til Sverige - nærmere bestemt Malmø.

Det vides endnu ikke, om Apple tager skridtet over Sundet. Men udsigten til en Apple-butik i Danmark skræmmer ikke de danske forhandlere.

- Efter et halvt til et helt år er vi oppe på normalt niveau igen. Vi ved, at vi giver en god service i vores butik, og kunderne er glade for at handle med os, så jeg tror, at vi kommer til at deles om kunderne, siger Eplehusets danske landechef Thomas Ahlers til Channelworld.dk.

Gode erfaringer fra Tyskland

Heller ikke hos Humac frygter man, at Apple åbner en butik i Danmark. Det er en situation, man har forberedt sig på, forklarer Morten Bo Andersen, der er landechef for Humac i Danmark. Han henviser til kædens tyske søsterkæde Re: Store stadig er til stede på det tyske marked, selvom Apple har ti officielle butikker i landet.

- Her har det ikke været negativt for forhandlerne, at der er kommet Apple Stores. Vi mener, at det skyldes, at et stigende antal Apple-forhandlere er med til at gøre Apples produkter mere mainstream. Det betyder, at der i alt bliver solgt flere Apple-produker. Der bliver så at sige en større kage at tage af, har han tidligere udtalt til Channelworld.dk.

En gennemsnitlig Apple-butik har omkring 800.000 tusinde besøgende om året og omsætter for 175 millioner kroner årligt, skriver imacguide.dk.

(Channelworld.dk)Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD