Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"6 tips til at gøre din webshop mere brugervenlig"

- Thomas Bogh, Bonzer
Læs bloggen her

Dansk Supermarked åbner for mobilbetaling i flere butikker

Foto: Claus SjödinMandag den 20 april 2015 kl. 09:40 af: Freja Thorbech

Nu er yderligere fire af daglivaregigatens butikker klar til at tage imod betaling med MobilePay. Ambitionen er, at samtlige butikker skal være med i løbet af et års tid.

Nu kan danskerne betale for mælk og rugbrød med telefonen, når de handler i fem af Dansk Supermarkeds butikker.

I starten af marts introducerede dagligvaregiganten MobilePay som betalingsmiddel i Føtex i Storcenter Nord i Aarhus.

LÆS OGSÅ: Dansk Supermarked vil indføre mobilbetaling i alle butikker

Nu er yderligere fire butikker klar til at tage imod betaling med den populære app. Det gælder Føtex Nordre Fasanvej på Frederiksberg, Føtex Slotsgade Aalborg City, Bilka Horsens og Føtex Vesterbro i Odense.

Og de fire butikker er nøje udvalgt.

- Vi er nu klar til at tage næste skridt i planen mod at rulle mobilbetaling ud i alle vores butikker. De fire varehuse dækker store provinsbyer fordelt over hele landet og et varehus i midten af København. Det betyder, at vi får testet løsningen i de butikker, hvor der kommer mange forskellige typer kunder, som kan prøve teknologien af, siger direktør for e-commerce & digital, Kenneth Nielsen, i en udtalelse.

Skal udbredes til samtlige butikker

Ambitionen er, at mobilbetalingen inden for et års tid kan benyttes i alle 566 Føtex-, Bilka-, Netto- og Salling-butikker.

MobilePay bliver i forvejen brugt af mere end 2 millioner danskere, og selvom størstedelen af kunderne stadig primært benytter kort og kontanter, så har både unge og ældre i Føtex Storcenter Nord i Aarhus fået øjnene op for mobilbetaling.

- Siden vi introducerede MobilePay i Storcenter Nord er flere kunder, unge som ældre, begyndt at bruge det. I dag er det ca. 3 %, som vælger at betale med telefonen i varehuset. Det er rigtig flot, og det bekræfter os i, at MobilePay er et godt bud på fremtidens mobilebetalingsløsning i de store kædebutikker i dansk detailhandel, siger Kenneth Nielsen.

Også hos Danske Bank spår man en større udbredelse af MobilePay i den danske detailhandel.

- Nemme og hurtige mobile betalinger går en stor fremtid i møde. Med Dansk Supermarked som initiativtager kommer MobilePay-modellen til at vinde frem i detailhandlen over de næste par år, siger Mark Wraa-Hansen, der er chef for MobilePay-divisionen i Danske Bank.

LÆS OGSÅ: Ekspert: Der er perspektiver i Dansk Supermarkeds satsning på mobilbetalingerFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD