Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Dansk iskæde satser på ekspansion

Foto: ColourboxMonday den 4 November 2013 kl. 09:54 - Kilde: Børsen

Med planer om flere butikker på såvel det danske som det amerikanske marked, satser iskæden Paradis nu kraftigt på ekspansion.

Amerikanerne skal til at stifte bekendtskab med den danske iskæde Paradis.

Kæden har allerede tre butikker i Los Angeles, men inden for de kommende år skal det blive til endnu flere, skriver Børsen.

Det er kapitalfonden Executive Capital, der ejer iskæden, og har sat gang i ekspansionsplanerne. I første omgang har man oprettet et hovedkontor i den amerikanske storby. Herfra vil man øge antallet af amerikanske franchise-butikker i Los Angeles til mellem 20 og 25 inden for de næste to år.

Også herhjemme kommer vi til at se flere end de allerede eksisterende 45 Paradis-butikker rundt om i gadebilledet. Inden 2016 satser Paradis på at nå 70-75 butikker, fortæller Jan Frank Steenhard, der er bestyrelsesformand i Paradis Group og leadinvestor i Executive Capitals is-investering, til Børsen. Som en del af iskædens vækstplaner har Paradis i maj ansat Martin Andersen, der har en solid detailerfaring med i bagagen, som ny topchef.

Læs hele artiklen på Børsen


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD