Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Dansk detailgigant lider nederlag i Kina

Foto: morguefile.comTuesday den 11 December 2012 kl. 09:26

Kinaeventyret gik desværre ikke helt som forventet for en stor dansk detailkæde, der nu har lavet helt om på strategien.

Det er ikke første gang, at Dynekongen, Lars Larsen, må se sig selv og sin Jysk-kæde slået tilbage på det store udlandsmarkedet. I 2007 måtte han således opgive at få sine butikker til at køre på det russiske marked efter cirka et par års forsøg. 

Kun syv butikker

Og nu - fire år efter - må han så igen erkende, at endnu en stor spiller på det udenlandske marked, nemlig Kina, ikke modtager Jysk-kæden med ligeså stor begejstring som danskerne. Det skriver Børsen.dk. 

Efter to år har Dynekongen kun formået at holde liv i syv Jysk-butikker i Kina, hvilket ligger langt fra ambitionen om på sigt at nå op imod 5.000 butikker. 

Færre butikker med færre varer

Kineserne har ikke modtaget 'jysk-konceptet' med masser af varer i forskellig kvalitet særlig positivt, og derfor vil Lars Larsen nu skære ned på mængden af varer.

- Vi skal back-to-basics i Kina med det, vi er bedst til, nemlig sengetøjet. Kineserne elsker vores flotte danske dyner og madrasser, så vi skal være sengeeksperter og unikke i Kina. I stedet fjerner vi alle de udenomsartikler, vi har puttet på i Danmark, siger Lars Larsen til Børsen.dk.

Han tilføjer, at de satser på færre, men bedre beliggende butikker og tror stadig på, at de kan nå det langsigtede mål på 5000 butikker. 

(Børsen.dk)

 

 Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD