Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Dansk designhus åbner butik nummer 10

Foto: detailfolk.dkMonday den 16 September 2013 kl. 08:54 af: Freja Thorbech

Nu åbner et klassisk dansk designhus sin tiende butik i Skandinavien.

Nu kan de norske forbrugere glæde sig over, at endnu en Illums Bolighus slår dørene op i Norge.

Det danske designhus åbner sin tiende butik i Bergen på den norske vestkyst den 8. november, skriver Illums Bolighus i en pressemeddelelse.

Den 2.500 m2 store flagship store fordel på tre etager bliver den danske kædes anden butik i Norge. Butikken vil komme til at ligge centralt på gågaden i den norske by i en ejendom, der passer arkitektonisk til den skandinaviske minimalisme, der kendetegner Illums Bolighus.

- Sortimentet vil være en afspejling af den vante sammensætning - en kombination af ædle designklassikere fra anerkendte skandinaviske og internationale brands krydret med nye innovative mærkevarer indenfor design, interiør og livsstil, skriver Illums Bolighus blandt andet i pressemeddelelsen.

Fokus på ekspansion og cross channel

Udover de to norske butikker og den velkendte og klassiske butik på Amagertorv i København har Illums Bolighus også butikker i Aarhus, Stockholm og Malmø samt mindre butikker i Tivoli og Københavns Lufthavn.

LÆS OGSÅ: Dansk designfirma flytter over Sundet

Det danske designhus, der har rødder tilbage til 1925, brugte finanskrisen som en anledning til at komme godt i gang med sin ekspansion ved blandt andet at udnytte de lavere huslejepriser. 

LÆS OGSÅ: Krisen sikrede ekspansion for Illums Bolighus

Illums Bolighus har på det seneste også satset mere på onlinehandlen og den såkaldte cross channel. Det klassiske designfirma har forsøgt at få de fysiske butikker til at spille sammen med webshoppen. Noget man blandt andet har brugt kundeklubben Illums Bolighus no. 1 til.

LÆS OGSÅ: Cross channel giver både muligheder og udfordringerFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD