Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Coop undersøger sag om jøde-joke

Foto: privat fotoWednesday den 17 October 2012 kl. 09:53 af: Simone Hansen

Et mystisk prisskilt med en grov jøde-joke florerer i øjeblikket på nettet. Skiltet er tilsyneladende fra en af Coops butikker, men Coop mener, at der er tale om et falsum.

Som lidt af en steppebrand har et billede af en ukendt fotograf bredt sig på blandt andet Twitter og Facebook. Billedet viser et prisskilt foran en stak jødekager fra Karen Volf. På prisskiltet står, der: 'Jødekager. Bagt i gasovn'. 

Prisskiltet er tilsyneladende fra en af Coops butikker, der nu har haft en intern undersøgelse igang for at finde ud af, om de har haft en lidt for frisk medarbejder med temmelig upassende humor.

- Vi har set billedet og undersøger internt, om det har noget på sig, men vi har svært ved at forestille os det, siger informationsdirektør Jens Juul Nielsen til detailfolk.dk

Leder stadig efter 'gerningsmanden'

Overfor Ekstrabladet.dk anerkender Jens Juul Nielsen i dag, at billedet ser ud til at stamme fra en af deres butikker, men fastslår, at de ikke har kunne spore priskiltet i nogen af deres butikker.

- Jeg kan godt se, at skiltet tilhører os, men jeg har været i kontakt med vores butikker for at spørge dem, om de kan genkende det, og det er der ikke nogen, der har kunnet. Derfor må vi indtil videre betragte det som et falsum, siger han til Ekstrabladet.dk 

Jens Juul Nielsen tilføjer, at de er kede af at se billedet sprede sig og gør alt for at finde ud af, hvor det stammer fra. 

 

 Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD