Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Kunstig intelligens i online handel: Bliv klogere på teknologiens muligheder"

- Thomas Bogh, Bonzer
Læs bloggen her

Coop udnævner to koncerndirektører

Foto: detailfolk.dkTorsdag den 9 januar 2014 kl. 06:32 af: Dennis Clausager

Coop's nye topchef Peter Høgsted har tilsyneladende nu sat sit hold og skabt en ny organsationsstruktur, der skal skabe vækst i fremtidens Coop.

Kravene til den nyligt tiltrådte topchef er ganske enkle. Der skal skabes vækst og en højere profitabel markedsandel allerede fra 2014.

Og nu har Peter Høgsted tilsyneladende sat det hold, der skal være med til at løfte Coop og tage markedsandele i et marked hvor specielt ærkerivalen Dansk Supermarked har taget andele de seneste par år.

Ny organisation

Et af midlerne til at nå målet er indførelsen af en ny struktur i organisationen, der betyder, at der udnævnes to koncerndirektører, som de nuværende kædedirektører skal referere til. Det skriver Coop i en pressemeddelelse.

De to nye direktører er hentet fra interne rækker, og som ny koncerndirektør med ansvar for kæderne, online, og ejendomme er  nuværende kædedirektør i Super Brugsen Michael Løwe udnævnt. Michael Løwe fortsætter som kædedirektør for Super Brugsen indtil hans afløser er på plads.

Den anden koncerndirektør vil få ansvar for medlemsvirksomheden, ansvarlighed, kommunikation/presse og innovation. Den besættes af den nuværende internetdirektør Gregers Wedell-Wedellsborg.

LÆS OGSÅ: Hvem er den nye Coop topchef?

Kort før nytår måtte Kvickly-direktør Jesper Faurholt fratræde sin stilling, og med den nye struktur og udnævnelserne tyder alt på, at Peter Høgsted nu har samlet det ledelsesteam der skal hjælpe ham og Coop mod fremgang i 2014. 

LÆS OGSÅ: Coop udnævner ny topchefFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD