Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Coop flytter kæmpe lager

Foto: Grafik: detailfolk.dkMonday den 6 May 2019 kl. 06:00 af: Kristian Holgersen

Efter en periode med mange butikslukninger tager Coop nu konsekvensen og sløjfer et kæmpe lager.

I 2018 lukkede Coop omkring 80 underskudsgivende butikker. Den operation fører nu en lukning mere med sig, skriver dagligvarekoncernen i en pressemeddelelse.

Aktiviteterne i Vejen Distributionscenter, som har en kapacitet på 33.300 m2, stopper efter 1. oktober, fordi Coop ikke længere har brug for lagerpladsen.

- Vi har et supermoderne og højteknologisk center i Odense, hvor vi har mere kapacitet, end vi udnytter i dag. Derfor vil det være væsentligt mere økonomisk fornuftigt at distribuere varerne derfra fremover, siger Coops supply chain-direktør, Nicolaj Boysen.

Vejen Distributionscenter blev etableret i 1963 og har stået for distribution af dagligvarer til Fakta, Kvickly, SuperBrugsen og Dagli´Brugsen i Sønderjylland, Midtjylland og Fyn.

Tilbud til medarbejderne

Lukningen kommer til at påvirke jobsituationen for 134 medarbejdere. Af dem er 94 fastansatte, og de bliver alle tilbudt et job i Odense.

- Det er mange medarbejdere, der har arbejdet dygtigt og loyalt i rigtig mange år for os. Derfor vil vi gøre alt, hvad vi kan for at sikre, at de får mulighed for at fortsætte hos os, og hvis ikke de ønsker det, at de kommer videre på en ordentlig måde, siger Nicolaj Boysen.

De fleste opgaver, der er løst i Vejen, bliver flyttet til Odense, men en række butikker i Midtjylland vil i stedet få varer fra Coops lager i Aalborg.

Coop har indgået aftale om udlejning af bygningerne til ekstern lejer.

LÆS OGSÅ: Lidl styrker logistikken med hightech-lagerFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD