Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Chokoladekæde indtager Danmark

Foto: screendump hotelchocolat.comSunday den 14 October 2012 kl. 10:37 af: Simone Hansen

Peter Beier Chokolade og Summerbird får ny britisk konkurrent på luksuschokolademarkedet i Danmark.

Konkurrencen for god chokolade bliver endnu engang skærpet på det danske marked. Den nye engelske chokoladekæde Hotel Chocolat har nemlig åbnet sin første butik i København i Danmark, og ifølge Børsen har ejeren planer om at indtage USA og Skandinavien med sin luksuschokolade. 

Hotel Chocolat er foruden delikat luksuschokolade kendt for deres eksperimenterende og kreative omgang med chokolade. Firmaet reklamerer blandt andet med deres hjemmelavede laksesandwich med hvid chokolade og peberrod og en humussandwich med chilikakao eller kakao-aioli.

Kæden, der åbnede sin første butik i 2004, består af cirka 80 butikker og foruden de mange, der ligger i England, har de også butikker i USA, Holland og Danmark.

Plads til alle

- København er jo et af verdens centre for god mad, og derfor har i en god forståelse og kvalitet og er parate til at betale for det, siger ejeren Angus Thirlwell om den nyåbnede butik på Østergade til Børsen. 

Han tilføjer samtidig, at han mener, at Hotel Chocolat har noget andet at byde på en Peter Beier Chokolade og Summerbird, og at der efter hans mening, skulle være rigelig med plads til alle tre luksuschokoladekæder i Danmark. 

 Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD