Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Chef i Bestseller: Nedture skal vendes med jysk stædighed

Foto: detailfolk.dkFriday den 12 January 2018 kl. 09:35 - Kilde: Finans

Mange topledere skifter job, når tingene bliver for komplicerede. Finn Poulsen er af en anden støbning. Han har arbejdet for Bestseller siden begyndelsen.

Finn Poulsen har været en del af Bestsellers topledelse siden 1980'erne. I dag er han chef for Bestseller brandet Only og administrerende direktør og partner i selskabet Bestseller Retail Europe, der driver 500 tøjbutikker i 15 lande.

Men arbejdet i Bestseller har ikke altid været lutter lagkage. Det fortæller han til Finans.

- Ting går op og ned. Det er altid let at være chef, når tingene går fremad. Men det er jo, når tingene er svære og ikke bare flasker sig, at der er behov for vedholdenhed og det lange, seje træk. Her nytter det ikke at give op. Jeg og vi har også haft nedture, der skulle vendes. Og her er det nok godt med en jysk stædighed, siger Finn Poulsen til Finans.

Vil kæmpe og løse tingene

Han forstår ikke de ledere, der forlader en virksomhed efter en kort årrække. For man kommer ikke altid længere ved at hoppe fra tue til tue, vurderer han.

- Gennem årene har mange dygtige folk forladt vores virksomhed. Når jeg møder dem senere, tænker jeg ofte over, hvor langt de kunne være kommet, hvis de var blevet. Der er alt for mange, som skifter job for hurtigt. Selv i de store C20-selskaber ser jeg chefer, der skynder sig at komme væk, hvis tingene bliver for komplicerede, eller der ser ud til at komme udfordringer. Det er ikke min stil. Jeg vil kæmpe og løse tingene, fortæller Finn Poulsen.

Bestseller er en dansk modekoncern, der er ejet af Familien Holch Povlsen. Virksomheden drives af koncernchef Anders Holch Povlsen. 

Finn Poulsen har været en del af virksomheden siden 1980'erne hvor han og hans kone, Helle, blev venner med grundlægger Troels Holch Povlsen og hans kone Merete Bech Povlsen. Han var virksomhedens første medarbejder og arbejdede som direktør for Bestseller frem til 2001, hvor Anders Holch Povlsen overtog posten som del af et generationsskifte.

LÆS OGSÅ: Vanvittige tal: Bestseller China sætter døgn-rekord for salg

Læs hele artiklen på Finans


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD