Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Byggekæde dropper rabataftaler

Foto: detailfolk.dkThursday den 27 June 2013 kl. 10:11 af: Freja Thorbech

En stor dansk byggekæde har droppet samtlige rabataftaler for at skabe større gennemskuelighed. Beslutningen har dog påvirket årsregnskabet.

Der er tilbagegang at spore hos Bauhaus Danmark.

Resultatet før skat faldt fra 15 millioner kroner i 2011 til 3 millioner kroner i 2012, mens omsætningen faldt fra 1,87 milliarder kroner til 1,85 milliarder kroner.

Det viser byggevarehuskædens netop offentliggjorte årsregnskab. 

Tilbagegangen skyldes primært, at Bauhaus har opsagt sine to rabataftaler med Lærernes Indkøbscentral og Forbrugsforeningen, hvor medlemmerne fik ni procent rabat på alle deres køb i byggevarehuskæden. Også opførelsen af et nyt byggevarehus i Roskilde har kostet på bundlinjen.

- Målsætningen er helt enkel. Vi vil være det billigste byggevarehus på alt. For en enkel prispolitik og god service er noget kunderne kan forholde sig til, siger adm. direktør fra Bauhaus Danmark, Mads Jørgensen, i en udtalelse.

Bauhaus tilbyder dog stadig et bonus clubkort til både private og erhvervsdrivende.

Vil indhente det tabte

Selvom ambitionen om at være billigst har påvirket regnskabet, satser Bauhaus på at komme stærkt igen. 

- Vi har intet imod medlemmerne i de to ordninger, men vi vil hellere kunne tilbyde alle vores kunder de samme lave priser. Derfor har vi opsagt alle vores rabataftaler og sat priserne ned på en lang række varer i stedet. Det er gået en smule ud over vores omsætning i 2012. Men vi forventer at indhente det tabte inden for et til to år på grund af den forenklede prispolitik og vores målrettede satsning på service, forklarer Mads Jørgensen.

Bauhaus er en schweizisk kæde, der har været i Danmark siden 1988. Kæden har 230 byggevarehuse på verdensplan heraf 16 i Danmark. 

LÆS OGSÅ: Små farvehandlere presses af byggemarkederneFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD