Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Butikskæde med velkendt grundlægger er under rekonstruktion

Thursday den 11 August 2022 kl. 10:07 - Kilde: Finans

En kæde med syv butikker er havnet i rekonstruktion, selvom driften lige nu ser sund ud.

Is- og chokoladekæden Social Foodies er under rekonstruktion. Det skriver Finans.

Stifteren er Thor Thorøe. Han var også manden bag den store iskæde Paradis, som han forlod i 2010. To år efter åbnede han den første Social Foodies-butik, hvor fokus er på bæredygtihed og ansvarlighed.

Siden er Social Foodies vokset til at have syv butikker - seks i storkøbenhavn og en enkelt i Aarhus, fremgår det af kædens hjemmeside.

Selvom Social Foodies er endt i rekonstruktion, så er driften lige nu sund, forklarer virksomhedens rekonstruktør, advokat Nicolai Dyhr.

- Det er jeg nu ved at undersøge. Men der har været en del ledelsesændringer og omstruktureringer, sideløbende med at virksomheden har ekspanderet og åbnet nye forretninger. Oveni har covid-19-nedlukninger og eftervirkningerne angiveligt ramt virksomheden hårdt, siger Nicolai Dyhr til Finans.

Flere år med underskud

Selskabet Social Food Danmark Aps har haft underskud i regnskaberne lige siden starten - senest lød tabet på 3,2 millioner kroner, og i den forbindelse bliver der i årsrapporten rejst tvivl om den videre drift.

- Selskabet har i regnskabsåret været ret påvirket af covid-19 pandemien, som har umuliggjort afholdelse af selskabets kursus aktiviteter det meste af året, fremgår det af årsrapporten.

Tidligere i år annoncerede den adm. direktør, Casper Scheibye, at han stopper på sin post.

- Logistikken er på plads, og vi har kapacitet til at forsyne flere kanaler og salgssteder med varer. Derfor har vi valgt at ekspandere med både franchisebutikker og egne butikker, sagde Casper Scheibye i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: Direktør sendte kæde videre til next level: Nu stopper han 

Læs hele artiklen på Finans


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD