Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Bang & Olufsen har millionunderskud

Foto: detailfolk.dkWednesday den 10 October 2012 kl. 08:34 af: Simone Hansen

B&O's kvartalsregnskab viser underskud, og selvom det ifølge direktøren selv var et forventet underskud, mener analytikere, at der er tale om et skuffende regnskab.

Et tab i driften på 61 millioner danske kroner, det er realiteten for den danske designvirksomhed Bang & Olufsen efter deres kvartalsregnskab udkom i dag. 

Firmaet, der er bedst kendt for blandt andet eksklusive tv- og radioprodukter, havde en omsætning på 600 millioner kroner i første kvartal. Ifølge NPinvestor ligger dette under de 625 millioner kroner, som Bloombergs analytikere havde forventet.

Ifølge ledelsesberetningen er resultatet dog ikke overraskende.

- Som forventet viste første kvartal kun en marginal omsætningsvækst, står der er i ledelsesberetningen. 

Her fremhæves det desuden at B&O's nyere produkter B&O Play og Automotive er vokset med henholdsvis 92 og 37 procent, dette bliver dog opvejet i negativ retning af en nedgang i AV på 20 procent. 

Dette giver en negativ effekt på resultat før skat på 30 millioner DKK, hvilket forklarer nedgangen fra negative 33 millioner DKK sidste år til negative 64 millioner DKK i første kvartal i år, står der i ledelsesberetningen. 

Svær sammenligning

Hos Bang og Olufsen er administrerende direktør Tue Mantoni er man tilfreds med resultatet. 

- Sæsonsmæssigt er første kvartal et lille kvartal for Bang & Olufsen og kvartalet repræsenterer derudover en svær sammenligning på grund af en betydelig påvirkning fra lanceringen af nye produkter i samme periode sidste år. Med dette in mente er vi tilfredse med resultatet for første kvartal af regnskabsåret 2012/13, siger han til business.dk

Nyt på vej

Det dårlige regnskab har dog ikke taget pusten fra B&O. Allerede i sidste uge lancerede de to nye B&O Play produkter. Det ene er den nye trådløse højtaler 'B&O Play A9', der kan sættes til både iPhone, iPad og Android og desuden har en touch-funktion, der gør at man ved lette svirp eller berøring med hånden, kan styre lydstyrke med mere. Det andet er et tv med navnet BeoPlay V1 Havana. Tv'et, der er let at manøvrere rundt på hjul, kan tilsluttes det nye Apple tv. Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD