Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Bagerkæde rammer bundlinjen med nyt millionunderskud

Billede: Emmerys' Instagram.
Thursday den 6 December 2018 kl. 09:30 af: Lise Møller Schilder

De nye ejere har ikke haft held til at vende udviklingen i kriseramt bagerkæde. Regnskabet viser et to-cifret millionunderskud.

Bundlinjen bløder endnu engang i bagerkæden Emmerys. Denne gang er de røde tal nået op på 18,7 millioner kroner, hvilket næsten er en fordobling af underskuddet i forhold til sidste år.

Regnskabet går fra sidste halvår af 2017 til første halvår af 2018. Ledelsen forklarer, at det er en ny strategi, hvor fokus har været på en øget servicegrad, som har givet flere udgifter.

Mere trafik, men det koster

Der har dog også været andre projekter, som har drænet bankbogen:

- Der er i løbet af det forgangne år igangsat en række kampagne aktiviteter. Målet med disse kampagner har været at øge omsætning ved øget trafik. Mens trafikken i butikkerne er steget væsentligt har det ikke bidraget til dækningsbidraget på et tilstrækkeligt ønsket niveau, skriver ledelsen i regnskabet.

Underskuddet vokser og vokser

Bruttofortjenesten faldt en smule fra 59,5 milllioner kroner i 2016/2017 til 59,1 millioner kroner i 2017/2018. De sidste tre år har Emmerys dog haft et underskud på samlet set 30,1 millioner kroner.

Emmerys ejer er Hans Henrik Preisler. Han reddede kæden, da den gik i betalingsstandsning i 2011. Han ejer selskabet sammen med milliardær og baron Johan Wedell-Wedellsborg, som har købt 20 procent af selskabet.

Emmerys har fem butikker i Aarhus og 25 i København.

 LÆS OGSÅ: Direktør forlader presset bagerkædeFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD