Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

”Grøn” markedsføring er blevet et brandvarmt emne

- Lone Rasmussen, Dansk Erhverv
Læs bloggen her

Pizzakæde scorer dansk million-vækst

Torsdag den 25 januar 2018 kl. 06:00 af: Kristian Holgersen

 

Der bliver langet masser af pizzaer over disken hos Domino's, som arbejder på at blive den største fast food-kæde i landet.

Danskerne elsker pizza - og det forstår den amerikanske kæde Domino's at udnytte, viser det seneste årsregnskab fra selskabet bag aktiviteterne i Danmark.

Omsætningen fra 1. oktober 2016 til 30. september 2017 endte på 91,6 millioner kroner - en markant stigning fra sidste års 72,9 millioner. Resultatet før skat gik en anelse frem til 3,8 millioner kroner.

I regnskabsperioden åbnede Dominos fem nye spisesteder, mens to blev lukket på grund af lav indtjening, så det samlede antal nu er 30 styk. På sigt er målet at blive den største fast food-kæde i landet målt på antallet af spisesteder, skriver ledelsen i årsregnskabet.

Ser man udelukkende på Københavnsområdet, er målet allerede nået.

- Vi har fokuseret på at etablere en stærk tilstedeværelse på markedet i København, hvor vi nu er den fast food-kæde med flest spisesteder, fremgår det af kedelsesberetningen. Her bliver Aarhus desuden nævnt som et fokusområde.

Dominos forventer, at væksten fortsætter - både organisk og gennem åbning af seks til otte nye spisesteder om året. Noget tyder dog på, at kampen om kunderne bliver intensiveret, hvis den norske kæde Pizzabakeren gør alvor af sine ord og åbner på det danske marked.

LÆS OGSÅ: Kæmpe pizzakæde satser på DanmarkFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD