Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Aldi får millionindsprøjtning

Foto: Aldi.dkFriday den 9 May 2014 kl. 10:31 - Kilde: FødevareWatch

Aldi i Danmark har fået tilført et millionbeløb fra de tyske ejere, som skal ruste kæden til discountkrigen på det danske marked.

200 millioner kroner.

Det er, hvad Aldis tyske ejere, Aldi Nord, for nyligt har sendt til Danmark, skriver FødevareWatch. Pengene skal bruges til at modernisere kædens omkring 240 butikker samt åbne endnu flere af velkendte discountbutikker i kampen om det danske discountmarked.

Direktør for Aldi i Danmark, Hans Erik Hansen, siger dog til FødevareWatch, at det kan ende med, at det samlede butiksantal går tilbage, da man også vil lukke mindre, urentable butikker, fordi man gerne vil have flere varer og mere plads i butikkerne.

Direktøren løfter samtidig sløret for, at det kommende årsregnskab for 2013 ikke er prangende, ligesom det ikke har været de tidligere år. Det samlede underskud for årene fra 2010 til 2012 lyder på 185 millioner kroner, men direktøren vil endnu ikke sætte specifikke tal på 2013-regnskabet.

LÆS OGSÅ: Her er vinderen af discountkrigen

Læs hele artiklen på FødevareWatch


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD