Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Hvad er opskriften på god service i detail?

Foto: detailfolk.dk



Afstemning

Har ledere i detailbranchen nok fokus på service?

Ja, der er i høj grad fokus på service
 
Delvist, men det sker ikke regelmæssigt
 
Nej, der er mange fokuspunkter, men service er ikke et af dem
 
Friday den 30 August 2013 kl. 10:38 af: Freja Thorbech

Hvor ligger ansvaret for den gode service? Det ansvar bør og skal kun ligge et sted, mener detaildebattør Dennis Clausager.

Den præcise opskrift på god service kan være svær at finde. Alligevel er der en afgørende ingrediens, man simpelthen ikke kan undvære.

Det er ledelse, mener stifter af detailfolk.dk, Dennis Clausager, der i et blogindlæg her på siden, opfordrer de danske detailledere til at tage et ansvar og sætte service på agendaen.

- Mange faktorer kan spille en rolle, men jeg mener grundlæggende, at ”serviceniveau” er en taktisk og strategisk ledelsesopgave, fuldstændig på linje med varesortiment, prissætning, kulturarbejde, etc., og dermed postulerer jeg ganske enkelt, at dårlig service er et resultat af dårlig ledelse, skriver Dennis Clausager blandt andet i sit blogindlæg.

Gør det nemmere for de ansatte

Der har i den seneste tid været stor debat om serviceniveauet i den danske detailbranche. Senest har ekstern lektor på CBS, Per Østergaard Jacobsen, i en klumme her på siden også slået på tromme for ledelsen ansvar.

LÆS OGSÅ: Klumme: Dårlig service i detailhandlen starter i ledelsen!

Dennis Clausager følger samme linje. Han mener, at service er noget , der løbende skal sættes på dagsordnen af både topchefer og butikschefer på butikkens teammøder.

- Selvsagt har den enkelte medarbejder selv et ansvar for at sætte kunden i fokus i hver eneste kundesituation, og selvfølgelig kan en medarbejder levere fantastisk service, selvom ledelsen måske ikke giver rammerne for det. Men bliver service sat på agendaen som en ligeværdig del af øvrige målsætninger i butikken, bliver det pludselig lettere for alle at arbejde med – også chefen, skriver han.

Læs hele Dennis Clausagers blogindlæg her.

LÆS OGSÅ: Eksperter: For ringe service i danske butikker



Flere detailnyheder Gå til forsiden




Daglig nyhedsmail:



Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirect







Seneste jobs



detailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832




Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD