Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
Læs bloggen her

SPONSORERET INDHOLDTag din computer med dig i lommen

Mandag den 5 september 2022 kl. 14:07

Det er de færreste af os, der kan forestille os en hverdag uden vores smartphone lige ved hånden. Inden for ganske få år er denne blevet en helt naturlig del af vores liv og hverdag, og derfor kan vi føle os helt nøgne, hvis vi for en kort stund ikke kan finde vores smartphone. Det kan føre til febrilske øjeblikke, indtil det igen er afklaret, hvor den er.

En smartphone er så stor en del af vores liv, idet der her er tale om en lille personlig computer. Det betyder, at den er vinduet ind til vores sociale aktiviteter, den underholdning, vi behøver i det daglige, overblik over aftaler og meget, meget mere.

Uanset hvad vi ønsker, så er det helt sikkert noget, der kan opfyldes med den teknologiske udvikling, som de mange smartphones har gennemgået de senere år.

De funktioner og features du slet ikke vidste, du manglede i din hverdag

Hvis alt dette er noget, som du kan nikke genkendende til, så er du sikkert en af de mange, der ikke vil gå på kompromis med det device, du bruger i din hverdag. Og derfor er der særligt ét brand og én model, som du bør vende dit blik mod.

Her er der selvfølgelig tale om den meget populære iPhone 12, som netop tilbyder alt det, som du behøver, når du ikke vil gå på kompromis med hverken det tekniske, udseendet eller alle de ekstra features, som du slet ikke vidste, at du manglede i din hverdag.

Der er altså en grund til at lige præcis en iPhone 12 er blandt de foretrukne modeller, og derfor er det også den smartphone, du oftest vil støde på, når du ser dig omkring i det moderne bybillede.

Her er nogle af de mere tekniske specifikationer i en iPhone 12

Der er nemlig mange fordele ved en iPhone 12. Udover de åbenlyse såsom størrelsen, designet og de tekniske foranstaltninger, som bare skal være en del af indholdet på en sådan lille computer, vil du nemlig her kunne nyde en lang række andre specifikationer.

Det er for eksempel noget, der gør sig gældende med den stærke 5g forbindelse, og den kvalitetsrige skærm, som kommer i 6,1 tommer Super Retina OLED med en opløsning på 2532 x 1170 pixels ved 460 pii. I bund og grund betyder det en knivskarp visning med en kæmpe farvespænd. iPhone indeholder desuden et 12 MP + 12 MP dual-kamera og et 12 MP fornt-kamera.

Lad os tage de mere praktiske briller på

Og skal vi bevæge os lidt væk fra de tekniske specifikationer for i stedet at tage et mere praktisk kig på en iPhone 12, som den du kan købe hos Yousee, vil du også opleve en model, der er både vand og støvafvisende. Det betyder, at den er langt mere holdbar og har en bedre levetid end nogle af sine forgængere, og derfor er den ideel til alt ,det slid som du udsætter den for i det daglige.

>> Læs mere på YouSee.dk

Ovenstående indhold er sponsoreretSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD