Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
Læs bloggen her

SPONSORERET INDHOLDSådan sørger du for at have penge til det du står og mangler

Onsdag den 24 marts 2021 kl. 11:56

 

Du kender det nok. Der er lige et eller andet du står og mangler, som du gerne vil have, men pengene er der ikke lige til det. Det kan være det er en lille ting, men det kan også være du gerne vil have penge til at starte din egen butik. Uanset hvad, kan det være svært helt at finde ud af, hvordan man hurtigst muligt skaffer penge til det du står og mangler. Du begynder derfor at kigge efter de bedste kviklån. Men du behøver ikke nødvendigvis at skaffe penge gennem et kviklån, der er også andre muligheder. Hvis du gerne vil læse mere om, hvordan du sørger for at have penge til det du står og mangler, læs med her. 

Lån versus opsparing 

Når du gerne vil have penge til det du lige står og mangler, kan det være en god ide at overveje lån versus opsparing. Det er altid en god ide at have en opsparing, så du har mulighed for at betale, hvis der skulle komme noget uforudset. Men i visse tilfælde kan det være nødvendigt at låne penge. Det er derfor en rigtig god ide at overveje situationen, inden du begynder at låne penge. 

Lån penge af din familie 

Hvis du endelig skal låne penge, og det ikke er alt for store beløb, kan det være en fordel at låne af familien. Det gode ved at låne penge, til det du står og mangler, af familien, er at der ikke kommer renter og gebyr på lånet. 

Spar penge op selv 

En anden måde, at skaffe penge til det du står og mangler, er at spare pengene op selv. Der er mange forskellige måder at gøre det på, og derfor handler det om at finde den måde der passer bedst til dig. Du bør finde en løsning der motiverer dig, samtidig med at du får sparet en ordentlig sum penge op. 

Spar penge op gennem budget 

En måde du kan spare penge op selv, er ved at skære ned på dine faste udgifter. Vi kender det alle sammen, der er rigtig mange ting på vores udgifts liste, vi sikkert kunne undvære. Det kunne eksempelvis være at du betaler alt for meget i forsikring, at du har for mange streamingtjenester eller et alt for dyrt internet. Uanset hvad, er det en god ide at gå igennem hver enkelt post, så du er sikker på at have de udgifter der passer bedst til dig. 

Spar penge op ved at sælge ud 

En sidste ting, hvis du gerne vil spare penge op selv, er at du kan sælge ud af dine ting. Det kan være du har en helt masse tøj, sko og smykker, du ikke rigtigt får brugt. Men det kan også være du har nogle møbler, du gerne vil af med. Der findes rigtig mange steder, hvor du kan sælge ud af dine ting, og derfor er det en nem og enkel måde at spare penge op på. Så hvis gerne vil sørger for at have penge til det du står og mangler, er det bare med at sælge ud af dine ting. 


>> Læs mere på Tjeklån.dk

Ovenstående indhold er sponsoreretSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD