Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

SPONSORERET INDHOLD



Fuld knald på e-handlen i 2020

Monday den 11 January 2021 kl. 09:22

Det er snart i et helt år, at Danmark har været hårdt ramt af Covid-19. En sundhedsmæssig krise som har haft store konsekvenser for det danske erhvervsliv og tilhørende arbejdspladser. Store brancher har været lukket helt ned. Brancher som under normale omstændigheder kan tage æren for en stor del af de summer, der ender i statskassen.

Herunder hører naturligvis turistbranchen og restaurationsbranchen, som har været tæt påvirket af de løbende restriktioner, som regeringen har foretaget for at undgå et overbelastet sundhedsvæsen.

Midt i virvaret af restriktioner, hjælpepakker og vacciner er der dog særligt et lyspunkt, som er værd at bide mærke i. Den digitale verden er i den grad kommet til sin ret i løbet af det seneste år, og det gælder også for måden vi handler på.

Webshops landet over har formået at afværge krisen. Helt kynisk har mange webshops nærmest kunne udnytte landets fysiske nedlukning, og få konverteret et stort antal kunder fra at handle i fysiske butikker til at shoppe online.

BarLife – et konkret eksempel

Samme scenarie gør sig gældende for den nordjyske virksomhed BarLife. Til trods fra et næsten dødt bar – og restaurationsliv, så vækster de mere end nogensinde.

BarLife ligger placeret i Nørresundby lige nord for Aalborg, og de har specialiseret sig i at forhandle udstyr til barverdenen. Sortimentet er enormt stort og varierer med fra spiritus ril glas, og hvad der ellers findes derimellem.

Stifter og direktør for BarLife, Thomas Johansen, har selv en baggrund i restaurationsbranchen, og kender derfor til markedets potentiale samt behov.

På nuværende tidspunkt sælger BarLife udelukkende til de skandinaviske lande samt til det nordlige Tyskland. Men ambitionen er at ekspandere forretningen og vokse til at blive den førende forhandler af barudstyr i hele Nordeuropa.

Og med den fart webshoppen har haft på det seneste år, er det ikke urealistisk at det kan komme til at ske indenfor en overkommelig tid. 

Så på trods af en verdensspændende pandemi, viser nordjysk stædighed og købmandskab sig fra sin bedste side, når det handler om at udnytte den situation, som vi befinder os i, til at udvikle sin forretning til nye højder.

BarLife lader sig i hvert fald ikke kue og arbejder fortsat målrettet mod de fremtidige ambitioner, som er den drivkraft der fører værket frem.

Samtidig er BarLife et godt eksempel på, hvordan kriser er med til at skubbe gang i nye revolutioner, hvor e-handlen og den digitale verden har været i førersædet under den nuværende Corona-krise.

>> Læs mere på Barlife.dk

Ovenstående indhold er sponsoreret











Seneste jobs



detailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832




Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD