Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

”Grøn” markedsføring er blevet et brandvarmt emne

- Lone Rasmussen, Dansk Erhverv
Læs bloggen her

H&M optimistisk trods skuffende salgstal

Foto: detailfolk.dkOnsdag den 22 juni 2016 kl. 11:00 af: Søren Duran Duus

H&M erkender, at modekoncernen ligesom andre detailaktører er udfordret. Overskuddet falder med 2,1 milliarder svenske kroner det sidste halve år.

- Det har været et udfordrende halvår for modeaktører på mange detailmarkeder, men vi har stor tillid til fremtiden og fortsætter med at udvikle vores tilbud inden for alle vores brands.

Sådan skriver Hennes & Mauritz’ administrerende direktør, Karl-Johan Persson, i en kommentar til den svenske modegigants halvårsregnskab dækkende perioden 1. december 2015 til 31. maj 2016.

Koldt forårsvejr i andet kvartal og en ugunstig dollarkurs trækker ned i regnskabet for koncernen, siger Karl-Johan Persson og forklarer, at salget ikke voksede efter planen.

I løbet af det sidste halve år steg salget hos H&M med 5 procent målt i lokale valutaer - omregnet til svenske kroner fra 100,0 til 105,0 milliarder.

Overskud falder 21 procent

Alt i alt lander H&M-koncernen globalt et resultat på 7,9 milliarder svenske kroner efter skat mod 10,0 milliarder i første halvår i fjor, viser det nye regnskab. Det er en tilbagegang på 21 procent.

Udover H&M-mærket har H&M tøjmærkerne COS, &Other Stories, Monki, Weekday og Cheap Monday, og det svenske modehus er klar til at åbne flere butikker i Danmark, fremgik det af 2015-regnskabet, uden at H&M-ledelsen nævner et konkret antal for flere butikker i ekspansionsplanerne.

Ved udgangen af 2015 havde H&M-koncernen i alt 103 butikker i Danmark.

LÆS OGSÅ: H&M vil have flere butikker i DanmarkFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD