Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Alle kender ROI, men har du fokus på ROE?"

- Morten Max, MAX - Retail Made Simple
Læs bloggen her

TDC-butikker skal have nyt navn

Foto: detailfolk.dkOnsdag den 27 januar 2016 kl. 11:30 af: Lise Møller Schilder - 0

TDC lægger alle sine aktiviteter til privatkunder sammen under et andet navn. Alle 50 butikker ændres også.

Fra 1. juli i år vil de private kunder i Danmark ikke længere kunne købe TDC-produkter. Det skyldes, at TDC har valgt at blive til Yousee, når det gælder handel med private kunder. Det skriver TDC i en fondsbørsmeddelelse.

- Dette initiativ vil indebære, at Yousee integreres fuldt ud med TDC, inklusiv at IT-platforme og transmissionsnetværk samles, salgskanaler, go-to-market-strategi og markedsføring forenes, og at der tilbydes en integreret portefølje af løsninger med et konsistent produkt-roadmap, skriver TDC i fondsbørsmeddelelsen.

Butikker ændres også

I dag har TDC 50 butikker spredt ud over hele Danmark. De kommer også til at skifte udseende og blive til rene Yousee-butikker. 

- Fra 1. juli bliver butikkerne også ændret gradvist. I forvejen sælger TDC-butikkerne både TDC og Yousee-produkter, siger presserådgiver Rasmus Avnskjold til detailfolk.dk

- Kommer udvalget så til at ændre sig i butikkerne?

- De fortsætter stort set med at sælge de samme produkter. Skåret ind til benet er der mobil, bredbånd og tv. Og det er de samme tre basisprodukter, vi kommer til at tilbyde, uddyber han.

Vil spare millioner

Ifølge TDC regner man med, at den forenklede driftsmodel vil spare virksomheden for 600-700 millioner kroner i Danmark i 2018.

Samtidig med udmeldingen om at slå de to brands sammen, melder TDC ud, at man vil nedskrive den danske forretnings værdier med 4,6 milliarder kroner, hvilket TDC's investorer har reageret stærkt på. Aktien var klokken 10 i formiddags faldet med 18 procent, ifølge Børsen.

Det er særligt mobilkrigen i Danmark, der har været hård ved TDC, som nu ikke ser andre udveje end at omstrukturere forretningen og nedjustere forventningerne til regnskabet for 2016.

Aktionærer får mindre

TDC forventer et driftsoverskud på 8,8 milliarder kroner i 2016 mod 9,8 milliarder i 2015. Virksomheden lovede ellers aktionærerne i 2015, at de ville få udbetalt 2,50 kroner pr. aktie over et år. I august 2015 blev den første krone udbetalt, men resten af udbetalingen bliver nu annulleret. Det skriver Business.dk  

Presset fra konkurrenter betyder til gengæld også, at TDC vil forbedre sin kundeservice. 

- Som et konkret bevis på sit løfte om at levere bedre kundeservice, vil TDG Group tilbyde 24/7 service til premium kunder på privatmarkedet samt til kunder på erhvervsmarkedet, skriver TDC i fondsbørsmeddelelsen.

I Danmark ejer TDC mobilselskaberne Fullrate, Telmore og YouSee Mobil, som tidligere hed Onfone. Derudover ejer TDC dansk Kabel-TV og YouSee Kabel-TV.

 LÆS OGSÅ: Her er ny TDC-topchefs vækstplanerFlere detailnyheder Gå til forsiden

Kommentér denne artikel. (Du kan blive den første)Daglig nyhedsmail:Del artiklen:Kommentarer

Skriv kommentar med profil

> Log ind her, eller opret profil her


Skriv kommentar uden profil

> Vi benytter Google antispam løsning for din sikkerhed

Navn
E-mail (Vises ikke)
Husk den gode tone :-)


Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD