Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Content Marketing: Sådan sælger du dit produkt – uden at sælge"

- Thomas Bogh, Bonzer
Læs bloggen her

Lidl vil uddele bonuskuponer med app

Foto: PROnsdag den 27 februar 2019 kl. 09:46 af: Lise Møller Schilder

Kontante bonusser er en del af fordelene ved at handle med Lidls nye app. Lidl er også ved at udvikle flere idéer. Blandt andet click og collect.

Den første marts går Lidls nye loyalitetsprogram i luften. Hvis kunderne downloader Lidls app og bliver en del af discountkædens digitale kundeklub, får det en kontant bonus, hver gang de har handlet for et større beløb i Lidl. Det skriver Lidl i en pressemeddelelse.

- Når kunderne har handlet for mere end 500 kroner i én måned, belønnes de med en bonuskupon, som de kan bruge i deres indkøb, skriver Lidl i pressemeddelelsen.

Kunderne får en bonuskupon på 5 kroner ved et samlet beløb på minimum 500 kroner, en kupon på 10 kroner ved 1.000 kroner, en kupon på 20 kroner ved 1.500 kroner og en kupon på 30 kroner ved 2.500 kr. registreret i appen.

Digitalisering af afgørende

- Lidl Plus er i dag oppe på mere end 275.000 medlemmer, hvilket vi naturligvis er meget glade for. Det understreger samtidig, hvor vigtige de digitale platforme er blevet for dagligvarebranchen. Vi vil være danskernes foretrukne dagligvarekæde, og det indebærer blandt andet, at vi øger vores tilstedeværelse og aktiviteter på de digitale platforme yderligere, så vi fortsat kan tilbyde kunderne alt det, de ønsker af deres indkøbsoplevelse i Lidl, siger CEO i Lidl, Dirk Fust.

Han forklarer også, at Lidl er ved at udvikle et koncept, så kunderne kan bestille deres varer på nettet og blot skal gå ned i butikken og hente dem.

- Click og collect er højt på prioritetslisten. Vi har allerede, succesfuldt, testet vores system med en række nonfood-varer og arbejder videre med dette.

LÆS OGSÅ: Dagligvarekoncern: Vores app er downloadet en million gangeFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD