Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Content Marketing: Sådan sælger du dit produkt – uden at sælge"

- Thomas Bogh, Bonzer
Læs bloggen her

Lidl ruster sig til øget ekspansion

Foto: detailfolk.dkFredag den 29 august 2014 kl. 08:47 af: Freja Thorbech

Lidl indvier i dag et nyt centrallager, der skal være udgangspunkt for discountkædens øgede ekspansion i Danmark.

Lidl vil udfordre den danske dagligvarebranche.

I dag indvier kæden derfor et helt nyt centrallager i Køge, der blive en central brik i Lidl’s danske distributionsnet og dermed et naturligt udgangspunkt for kædens ekspansion på det danske marked. Lidl har i dag 94 butikker rundt om i landet, men lageret tilføjer en ekstra kapacitet til forsyningskæden, som gør det muligt for Lidl at fordoble antallet af danske butikker.

- Lageret i Køge er et synligt bevis på vores ambitioner i Danmark. Med mere end 10.000 butikker i Europa har vi fuld kontrol over hele forsyningskæden fra mark og producent til det færdige produkt ligger i vores butikker. Det giver danske forbrugere muligheden for et anderledes og større udvalg af fødevarer til lave priser. Det er en position, som vi har tænkt os at fastholde og udbygge, siger Finn Tang, der er adm. direktør for Lidl Danmark, i en udtalelse.

Klimavenligt byggeri

Lidl har investeret 350 millioner i det nye lager, der bliver 40.000 m2 stort. Det ligger ved Skandinavisk Transport Center i Køge og indeholder både frys, køl og tørvarelager og skal være forsyningsnerve for Lidl’s 41 butikker i Hovedstadsområdet, Sjælland og Lolland Falster.

Det nye centrallager i Køge er med sin størrelse det største danske erhvervsbyggeri i de senere år. Samtidig har man fokuseret på energirigtige løsninger i hele processen. Blandt andet bliver 100 procent af overskudsvarmen fra lagerets køleanlæg genbrugt i opvarmningen af bygningen, mens LED-belysning skal spare på de brugte kWh.

- I Lidl ser vi os selv som udfordrerne på det danske dagligvaremarked, og det er noget vores konkurrenter i stigende grad vil mærke. Vi har bygget et lager, der på alle måder lever op til vores vision om et klimavenligt og topmoderne lagerbyggeri, siger Finn Tang.

LÆS OGSÅ: Lidl satser på modetøjFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD