Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
Læs bloggen her

Hamleys genåbner butikker

Foto: detailfolk.dkMandag den 28 april 2014 kl. 11:07

Legetøjskæden, der for nyligt blev ramt af konkurs, har fået en ny ejer og genåbner nu butikker.

Nu kan børn og barnlige sjæle igen lægge vejen forbi Hamleys danske butikker.

Legetøjskæden, hvis ejer Kids Retail gik konkurs for en måned siden, har fået ny ejer og genåbner tre af sine danske butikker. Det skriver epn.dk.

Den nye ejer er firmaet Hscan Aps i København. Advokat Michael Bjerg fra advokatfirmaet Rønne & Lundgren, der er kurator på på konkurssagen, betegner over for epn.dk resultatet som lykkeligt. Han siger til netmediet, at den tidligere ejer havde for travlt med ekspansion, da butikkerne i julehandlen blev ramt af blandt andet priskrig.

Direktør fremhæver tre grunde til konkurs

Lige efter konkursen blev en realitet forsøgte adm. direktør i den tidligere ejer, Kids Retail, at forklare over for detailfolk.dk, hvor han mente, at det var gået galt. Her fremhævede han tre overordnede grunde.

- For det første har vi set et dramatisk fald i legetøjssalget i fjerde kvartal, som er et enormt vigtigt kvartal for os, sagde han dengang til detailfolk.dk og fortalte, at det varr 30-40 procent af den forventede indtjening, som man mistede på blandt andet det vigtige julesalg, hvor konkurrenterne i både Bilka og Top Toy førte aggressive priskampagner.

Derudover spillede også et svigtende besøgstal i de svenske butikker ind, mens jagten på en ny investor gik galt i sidste øjeblik.

- Vi har arbejdet hårdt på en konstruktion med en ny udenlandsk investor, som desværre gik i vasken, sagde Kenneth Nørgaard dengang til detailfolk.dk.

LÆS OGSÅ: Hamleys går konkurs i Norden

Tidligere medarbejdere bag kassen

Det er tre butikker i København, der nu igen har slået dørene op med den nye ejer, Hscan Aps, mens kæden også genåbner butikker i Malmø og Oslo. Det er de tidligere butiksansatte, der har fået deres job tilbage og igen står bag kassen.

Hscan ApS har indsat Christel Piron som midlertidig direktør. Hun siger til epn.dk, at butikkerne i fremtiden skal indrettes som et oplevelsesunivers, men indtil videre vil de fremstå som før konkursen.

LÆS OGSÅ: Fysiske butikker bør udnytte gratis glæderFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD