Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Content Marketing: Sådan sælger du dit produkt – uden at sælge"

- Thomas Bogh, Bonzer
Læs bloggen her

Føtex starter nyt koncept for kunder på farten

Foto: detailfolk.dkTorsdag den 12 marts 2015 kl. 11:30 - Kilde: Berlingske Business

Beboerne på Østerbro kan nu få færdiglavede salater og sandwiches i Føtex Foods nye convenience-butik. Inspirationen kommer fra England.

Selvom mange danskere fokuserer meget på discount. Så er der også en gruppe, som fokuserer mere på tid. Og den gruppe forsøger Føtex Food nu at tiltrække med deres nye convenience-koncept. Det skriver Berlingske Business.

- Vi tror rigtig meget på, at vi med et nyt nedskaleret Føtex Food-koncept kan ramme indkøbsvanerne i storbyerne med en nem og bekvem butik, der samtidig tilbyder kunderne rigtig høj kvalitet til stærke priser, siger direktør i Dansk Supermarked Per Bank til Berlingske Business.

Derfor åbner Føtex i dag deres første convenience butik på Østerbro i København, hvor kunderne kan få nem og hurtig mad med sig. Og flere butikker er på vej understreger direktøren.


England viser vejen
 

Det er samarbejdet med den britiske daglivarekoncern Sainsbury, der har inspireret Føtex til at forsøge sig på det danske marked med convenience. Både Sainsbury og Tesco har nemlig haft succes med de små forretninger i England, hvor maden er klar til at tage med.

I Danmark har Coop tidligere forsøgt sig med deres convenience koncept kaldet C. Men de butikker blev hurtigt opgivet igen og konverteret til Fakta Q.

Coop er dog på vej med et nyt koncept, der har elementer af convenience over sig, som de vil lancere den 25. marts. Det fortæller informationsdirektør i Coope Jens Juul Nielsen til Berlingske Business.

LÆS OGSÅ: Føtex-skiltning vækker debat  

Læs hele artiklen på Berlingske Business


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD