Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
Læs bloggen her

SPONSORERET INDHOLDUdstyret til virksomheden: Dette skal du tænke over

Fredag den 15 september 2023 kl. 15:20

Når man har en virksomhed - eller er manager af en afdeling - har man unægteligt meget at se til. Det kan derfor være svært altid at få prioriteret alting på den helt rigtige måde. Der er dog ingen tvivl om, at medarbejderne skal have de bedste vilkår for deres arbejdsdag. I denne artikel går vi igennem nogle af de ting, som du skal tænke over i forbindelse med udstyret til dine medarbejdere.

Ergonomiske møbler

Når du har åbnet ny virksomhed og du skal finde det rette udstyr til virksomheden, er det altid en god idé at overveje ergonomisk udstyr. Ergonomi refererer til udstyr, som kan indstilles på forskellige måder. På den måde kan vedkommende, som bruger udstyret, være i stand til at indstille udstyret på en måde, som er fordelagtig for dem. Det betyder altså, at chancen for at anstrenge nakken, ryggen, øjnene, mv. i løbet af en arbejdsdag bliver mindre.

Der findes tonsvis af forskellige mærker og modeller, når det kommer til ergonomisk udstyr. Mange af de meget store mærker såsom Philips og Apple har også forsøgt sig med udviklingen af ergonomisk udstyr. Der er uden tvivl også ergonomisk udstyr, som passer til dine og dine medarbejderes behov.

Computerskærm

Med den rette computerskærm kan man faktisk undgå irritationer i nakken og i ryggen! En computerskærm har altså stor betydning for ens fysiske velvære på arbejdspladsen. Det forholder sig sådan, at mange af os ender med at se nedad, når vi skal se på computerskærmen - især hvis vi hovedsageligt arbejder på en bærbar computer, som ikke er tilknyttet en større computerskærm. I kan også nemt finde gode tastaturer af kvalitet og computermuse, som passer til disse skærme.

Stole

Foruden gode computerskærme er det også ekstremt vigtigt, at dig selv og medarbejderne har gode stole. Ligesom computerskærmen skal en stol helst kunne indstilles til den individuelle persons fysiske behov. Samtidig er det altid en god idé, hvis en stol mere eller mindre tvinger medarbejderen til at side med strakt ryg. Der er nemlig ingen tvivl om, at denne siddestilling er langt bedre for vores kroppe!

Borde

Til sidst vil vi nævne borde, som kan justeres i højden. En person på 160 cm. kan unægteligt trives med det samme bord som en person på 195 cm. Det kan også være godt med justerbare borde, idet medarbejderen har mulighed for at stå op og arbejde, hvis dette er tiltalende. Undersøgelser viser også, at langt de fleste mennesker drager fordel af at stå op og arbejde fra tid til anden i løbet af en arbejdsdag.Ovenstående indhold er sponsoreretSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD