Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
Læs bloggen her

SPONSORERET INDHOLDSådan laver du effektiv B2B-marketing

Tirsdag den 12 september 2023 kl. 13:46

Når man siger ordet ‘marketing’, tænker de fleste på reklamer rettet mod helt almindelige mennesker som du og jeg. Men mange virksomheders marketing er også rettet imod andre virksomheder, hvilket er kendt som B2B-marketing. I denne korte oversigt kan du lære mere om god og effektiv B2B-marketing. Derudover får du også tips til, hvor I kan få professionel hjælp.
 

Hvordan er B2B-marketing anderledes end B2C-marketing?

Der er en del forskelle imellem marketing, som er rettet imod private individer og marketing, som er rettet imod virksomheder. Det vil ethvert marketing bureau vide. Den største forskel er modtagerens kræsenhed. Virksomheder foretager som regel meget research, når de leder efter en ekstern partner eller leverandør. Derfor kan man ikke på samme måde sælge et produkt ved at bruge store ord – det vil de fleste virksomheder kunne se igennem med det samme. Derfor skal tingene gøres noget anderledes, hvis jeres B2B-marketing skal virke. 

Nyttige værktøjer

Et nyttigt værktøj til B2B-marketing er cases. Her kan virksomheder læse om jeres arbejde for andre virksomhed og hvordan I har skabt værdi på dem. På den måde kan en mulig kunde vurdere, om jeres evner og ydelser er noget for dem. Eventuelt kan de også kontakte virksomheder, som har benyttet sig af jeres ydelser tidligere og høre om deres mening om jer. Derfor er det altid en god idé at stå på god fod med både tidligere og nuværende kunder. Et andet nyttigt værktøj kan være LinkedIn, hvor mange virksomheder holder sig opdateret. Det er en meget billig måde at drive B2B-marketing. 

Brug for hjælp?

Det kan være svært at udføre god B2B-marketing. Som tidligere nævnt adskiller det sig meget fra B2C-marketing, og det kan være en svær omstilling at foretage. Hvis din virksomhed mangler hjælp til jeres B2B-marketing, kan I få hjælp fra et marketing bureau, som specialiserer sig indenfor B2B-marketing.Ovenstående indhold er sponsoreretSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD