Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
Læs bloggen her

SPONSORERET INDHOLDSådan indretter du et inspirerende kontormiljø

Onsdag den 28 september 2022 kl. 09:52

 Kontoret er et af de vigtigste rum i boligen for mange, og derfor er det vigtigt, at have et kontormiljø, som inspirerer og motiverer. Hvis du elsker godt design, er louis poulsen lamper et rigtig godt valg til belysning. Kontoret skal være et roligt og behageligt sted at arbejde. Læs med her og få lidt inspiration til dit nye kontor.

Den rette belysning

Belysningen på kontoret er vigtig for at skabe den rette stemning og arbejdsglæde. Derfor er det en god idé at have nogle forskellige typer belysning, så man kan tilpasse sig de forskellige situationer. For eksempel kan man have en nogle mindre lamper, som fatboy lamper, samt en loftlampe, der giver et direkte lys, når man sidder ved skrivebordet og arbejder. Men det kan også være en god idé at have en lampe, der giver et mere diffust lys i rummet, så man ikke føler sig for træt efter et lang dags arbejde.

Indret med designermøbler

Når man indretter et kontor, er det vigtigt at have nogle gode designermøbler, som passer til louis poulsen lamper. Dette gælder især for den type kontor, hvor der er mange mennesker, der opholder sig på samme tid. For eksempel kan det være et advokatkontor eller et lignende kontor. På disse kontorer er det ofte vigtigt at have en god arbejdsstol, da mange mennesker sidder ned i lange perioder af gangen. En god arbejdsstol kan være med til at sikre, at man ikke får ondt i ryggen eller andre steder på kroppen. Yderligere er det også vigtigt at have en godt skrivebord, da dette også er et møbel, som man bruger meget tid ved.

Glem ikke at hænge kunst på væggene

Kunst på væggene er med til at give et personligt udtryk på ens kontor. Det kan være, at man har en bestemt type kunst, som man gerne vil have hængende på væggene. Måske er det abstrakt kunst eller måske er det fotokunst. Uanset hvad så er det med til at give et personligt præg på ens arbejdsplads, og dermed også en mere behagelig arbejdsplads. Det kan dog være svært at finde den helt rigtige kunst til ens kontor, og her kan det være en god idé at gå på nettet for at finde inspiration. På nettet findes der mange forskellige steder, hvor man kan finde kunst til sin bolig - både billig kunst og dyrere stykker kunst. Derudover kan man også finde inspiration til selv at lave noget kunst til sit eget hjem eller sit eget kontor.

Forhåbentligt at du blevet inspireret og en smule klogere på, hvordan du vil indrette et inspirerende kontormiljø med louis poulsen lamper. Det er kun fantasien der sætter grænser.

>> Læs mere på Jacobsenplus.dk

Ovenstående indhold er sponsoreretSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD