Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

SPONSORERET INDHOLDPop-up butikker i trendy containere popper op

Tuesday den 28 March 2023 kl. 11:37

I 2023 vælger mange virksomheder at promovere sig via mobile pop-up butikker, ikke mindst i trendy containere. Det kan være en smart løsning, hvis man skal vise produkterne frem på mange forskellige lokationer i løbet af året.

Har du også lagt mærke til de specialopbyggede pop-up butikker, der popper op rundt om i landet? Det er en fordelagtig løsning for mange virksomheder, fordi pop-up butikken nemt kan åbnes, lukkes og flyttes rundt.

Desuden kan den have en række funktioner lige fra butik til showroom og værksted. En pop-up butik indrettet i container er en trendy og yderst praktisk løsning.

Mobil pop-up butik på Danmarksrejse

Pop-up butikker er især populære, fordi de er mobile. Du kan altså nemt tage din forretning på en Danmarksrejse, så du kan komme rundt til de forskellige kunder og forhandlere i løbet af året. Mere frihed og fleksibilitet får man næppe med sin forretning.

En pop-up butik i en container er en oplagt løsning i denne forbindelse. En container er netop fremstillet til nemt at kunne opsættes, tages ned og flyttes rundt, hvorfor den er ideel i en pop-up-sammenhæng. Desuden har containeren et særligt industrielt og trendy look, der gør den perfekt til 2023.

Hvis du overvejer at tage dine produkter på rejse, kan du på www.boxit.dk finde smarte containerløsninger til formålet. Og bare rolig – en container behøver bestemt ikke at være sjælløs eller generisk. Tværtimod kan den indrettes, så den passer præcis til dit brand.

Containere kan indrettes til unikke brands

Mens en pop-up butik i en container ofte vil have et generisk ydre, er der stort set ikke grænser for, hvad man kan gøre med indretningen indvendigt. Containeren kan nemt gøres frisk og hip at se på med den rette farve på de indvendige vægge.

Det er også i denne forbindelse, at du har mulighed for at gøre din pop-up butik brand-aktuel. Du kan således male og indrette med farver, mønstre og genstande, der passer til netop din brandidentitet.

På den måde får man indblik i forretningens unikke point-of-view, når dørene slås op til pop-up butikken. Det giver et godt indtryk på kunderne, som vil få sig lidt af en oplevelse, når de træder indenfor.

Det er altså meget sandsynligt, at vi blot vil se flere pop-up butikker i containere poppe op rundt omkring i landet i både den nærme- og den fjernere fremtid. Måske kommer vi også til at se din forretning?Ovenstående indhold er sponsoreretSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD