Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
Læs bloggen her

SPONSORERET INDHOLDOpdag fordelene ved vinyl klikgulve: Holdbart, nemt at installere og vedligeholde

Mandag den 4 september 2023 kl. 14:21

Vinyl klikgulve er en praktisk moderne gulvløsning med mange fordele. Her kan du læse mere om denne spændende gulvtype. Køb vinyl klikgulv her.

Vinylgulvet har efterhånden en lang historie og blev i starten yderst populære på grund af gulvtypens mange praktiske egenskaber og ikke mindst egenskaben, at gulvet var let at rengøre var vigtig i en tid, hvor kvinderne i stigende grad blev en del af arbejdsmarkedet.

Senere blev gulvtypen mindre populær, da vinylgulve dengang havde et meget kunstigt udseende. I dag har vinylgulve et langt mere naturligt udseende og ligner ofte til forveksling træ eller klinker. Samtidigt er vinylgulvet i dag blevet videreudviklet således, at du i dag både kan få de klassiske rullevinyler og vinylgulve med kliksystem de såkaldte klikvinyler.

Klikvinyler har den fordel at de kan lægges som et svømmende gulv og derfor ikke skal fuldlimes til undergulvet. Dette gør, at gulvet er lettere at lægge og også vil være lettere at fjerne igen.

Klikvinylerne er i enten stav-, planke- eller klinkeformat, hvilket gør, at gulvet er lettere at håndtere, men gør også, at gulvet ser endnu mere naturtro ud.

Udover det meget naturtro udseende og den lette montage er en af de store fordele ved klikvinyler at de generelt har en høj slidstyrke, der sammen med gulvtypens rengøringsvenlige overflade gør gulvet til et praktisk valg i en moderne tid med en travl hverdag.

Vinyloverfladen gør også, at klikvinyler ofte har en fremragende gangkomfort. Samtidig reflekterer vinyl ikke på samme måde som klinker og trægulve lyd og nogle vinylgulve har ovenikøbet et integreret korklag, som gør, at gulvet kan anvendes som akustikgulv.

Klikvinyler findes i mange forskellige smukke designs, hvoraf de fleste har et udseende, der er inspireret af enten trægulve eller klinker. Eksempelvis kan du også få klikvinyler i stavformat som kan lægges i det smukke klassiske sildebensmønster.Ovenstående indhold er sponsoreretSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD