Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

SPONSORERET INDHOLDHvordan kan jeg lære at investere?

Thursday den 25 June 2020 kl. 08:47

At lære at investere er noget der er blevet mere og mere populært indenfor de seneste år. Det er blevet populært af en grund.  At investere er en god måde at få dine penge til at vokse. I dag er der gode muligheder for helt almindelige mennesker at investere sine penge på en smart måde. Her kan du læse hvordan du kan lære at investere.

 

Find en god handelsplatform

Det første du skal tage stilling til når du skal lære at investere er hvor. Mange tror at man kun kan investere gennem sin bank, men det er ikke længere tilfældet. Internet har gjort det nemt at investere – du kan investere med få tastetryk og få dine penge til at vokse. Der findes flere gode handelsplatforme at vælge mellem. Når man investerer gennem sin bank, er det tit meget dyrere end selv at gøre det. Derfor skal du finde en platform der har lave gebyrer og kurtage, så du kan slippe for at betale dyre gebyrer og heller bruge pengene på investering. Her kan du læse mere om smart investering.

En god platform er pålidelig, sikker og billig. Der skal også være et stort udvalg af det eller de instrumenter du ønsker at investere i. De bedste platforme gør det muligt at investere i for eksempel kryptovaluta, valuta (forex), aktier, fonde og indeks på et og samme sted. På den måde kan du også nemmere sprede din risiko. Det er også en god måde at holde styr på dine investeringer på et og samme sted. Da kan du nemmere holde øje med dem og du kan samtidigt også konsultere andre privatinvestorer online.

Flere handelsplatforme har i dag det man kalder et slags socialt netværk af investorer, der man kan udveksle tips og erfaringer, men i mange tilfælde også kopiere handler fra investorer man følger. Dette kan være et godt værktøj for nybegyndere.

Hvornår skal jeg begynde at investere?

Jo før du begynder at investere, jo bedre. Gode investeringer er dem der får lov til å ligge og vokse over tid. Det er gerne tale om 30 år og ikke 30 dage eller måneder når man taler om langsigtede investeringer. Det er en god ide at sætte sig grundigt ind i, hvad der påvirker markedet og hvordan man kan bidrage til at formindske sin risiko eller sprede den.

Invester i virksomheder som du tror på, ikke bare i dag, men i fremtiden. Det er en god ide at vælge for eksempel aktier ud fra virksomheder du kender fra før og som du holder øje med udviklingen til. Det er relevant at du vælger noget der er up and coming, eller måske førende indenfor sin branche – og som du tror bliver ved med at være det i fremtiden.

Når du har valgt hvad du vil investere i, er du klar til at købe. Det er heldigvis også blevet nemt med online platforme og der er kun få tastetryk fra du finder det du vil investere i, til du har investeret.

Alle ville have godt af at blive bedre til investering og sætte sine sparepenge i arbejde. En investering er en smart løsning for at gøre livet lidt nemmere i fremtiden og et godt skridt på vejen til økonomisk uafhængighed. Formålet med en god investering er at få dine penge til at vokse. 

>> Læs mere på Mininvestering.dk

Ovenstående indhold er sponsoreretSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD