Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
Læs bloggen her

SPONSORERET INDHOLDGuide: sådan planlægger du stressfrit en fødselsdagsfest

Onsdag den 20 juli 2022 kl. 18:09

Det kan være enormt stressende at skulle planlægge en fødselsdagfest. Dette gør sig især gældende, hvis det er en større fødselsdagsfest, der omfatter mange gæster. Det er de færreste, der ønsker at stresse over fødselsdagsfester og planlægningen af dem. Desværre ender man som fødselar ofte med at stå med alting i hænderne få dage, timer eller minutter inden gæsterne ankommer, og festen går i gang. Står du lige nu og skal planlægge en fødselsdagsfest, men er bange for, at du hurtigt bliver stresset og overbelastet? Så læs med herunder, hvor du får en trin-for-trin guide til, hvordan du undgår netop dette.

Læg et budget

Inden du for alvor går i gang med at planlægge din fødselsdagsfest, er det vigtigt, at du lægger et budget. Lægger du ikke et klart budget fra starten, kan du ende med at bruge penge, du egentligt ikke har. Dette ødelægger ikke kun dit glade humør, men det skaber også en negativ stemning omkring festen som helhed. Når du skal lægge et budget, er det vigtigt, at du medregner blandt andet mad, drikkelse, pynt og musik. Din fødselsdagsfest behøver ikke koste en hel bondegård for at være både sjov og festlig!

Lav en gæsteliste

Når du har udarbejdet et budget, er det tid til, at du kan træde ind i planlægningsprocessen. Selvom det lyder sjovt at udvælge pynt og mad, er det vigtigt, at du først og fremmest får styr på gæstelisten. Du skal have en klar ide om, hvilke mennesker, du ønsker at invitere til din fødselsdagsfest. Har du en klar gæsteliste, hvor antallet af gæster indgår, bliver det lettere at sørge for mad, drikkevarer, pynt og meget andet. Med en gæsteliste slipper du desuden for at miste overblikket over, hvem der egentligt deltager, og hvem der dukker op. Du kan blot læne dig tilbage og nyde festen med de mange skønne mennesker i dit liv.

Mad og drikke

Sidst, men ikke mindst, er det vigtigt, at du hurtigt får styr på mad og drikke til din fødselsdagsfest. Dette er vigtigt, fordi det ofte er maden samt drikkelsen, der tager tid at lave og forberede. Ønsker du at gøre din fødselsdagsfest 100 procent stressfri, kan du vælge at benytte dig af mad ud af huset. Du kan blandt andet finde mad ud af huset til din fødselsdagsfest hus kokken-jomfruen. Læs deres handelsbetingelser her, og find ud af, hvilke muligheder, du har!

>> Læs mere på Kokken-Jomfruen.dk

Ovenstående indhold er sponsoreretSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD