Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
Læs bloggen her

SPONSORERET INDHOLDGuide: Find den rette støbemix til murer- og støbearbejde

Tirsdag den 20 oktober 2020 kl. 06:53

Støbemix tilsætter du bare vand og cement for at stå med et færdigt produkt, du kan bruge til et væld af byggeopgaver. Brug støbemix sammen med fundablokke, så du støber sokler, så resultatet bliver uden forskalling. Giv flagstangen et godt fundament, eller lav kantsikring omkring fliser. Dine muligheder er mange, og du kan finde stor variation i tilbud på støbemix i forhold til kilopris og type.

 

Find specialiserede støbemix til ethvert behov

Støbemix er en blanding af sand, grus og småsten, som du ved bygge- og anlægsarbejder logisk nok bruger til støbning. På tværs af støbemix typer vil du erfare, at der er variation i blandingsforholdet mellem de tre komponenter og kornstørrelsen. Af forskellige typer inden for støbegrus kan nævnes:

·    Fugegrus med 0-2 mm kornstørrelse til brug ved fx fliser og brosten.

·     Stabilgrus, 0-32 mm kornstørrelse, til belægninger og indkørsler.

·    Murergrus til pudsemørtel fx til sokler. Kornstørrelse 0-4 mm.

Køb ærtegrus i bigbag for at undgå kontaminering

Med støbemix eller ærtegrus, som det også kaldes, kan du lave solide fundamenter, murerarbejder og fliseterrasser eller -indkørsler. Bedst er det at købe støbemix i bigbag, da posen beskytter mod organisk affald fra omgivelserne, der ellers ville ende i blandingen. Da ingredienserne alle er nemme at finde overalt, vil du udover byggemarkeder ofte opleve gode tilbud hos diverse nicheforretninger.

Priser på støbemix med levering skifter vildt

Du kan finde vidt forskellige priser på støbemix, hvilket gør det værd at kigge efter andre tilbud end det første, du finder. Både forhandleren, typen af støbemix og evt. udgifter i forhold til transport spiller ind på, hvad du ender med at punge ud for. Ser vi specifikt på støbemixet, kan priserne for 1000 kg inkl. levering svinge mellem 800 kr. til godt 2000 kr. Så det giver mening at være på udkig.

>> Læs mere på Husoghaveforum.dk

Ovenstående indhold er sponsoreretSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD