Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Stop skævvridningen og vis erhvervssind: Udskyd udbetalingen af feriepenge og hjælp flere brancher!"

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
Læs bloggen her

SPONSORERET INDHOLDGør din butik mere interaktiv med tablets og tablet holdere

Torsdag den 25 marts 2021 kl. 13:58

I en tid, hvor shopping i højere og højere grad flytter sig fra de fysiske butikker til onlinehandel, er det vigtigt, at du som butiksejer gør shopping til en oplevelse ud over det sædvanlige.

En af de helt store fordele ved onlineshopping er, at man nemt kan overskue butikkens lager og få indblik i varernes priser. Med en tablet i din forretning kan dine kunder få den samme oplevelse af interaktiv kontrol og overblik.

For at du kan have en tablet i din forretning, er det nødvendigt med en tablet holder, så dine kunder nemt kan tilgå tabletten i butikken. I denne korte artikel vil vi gennemgå en række forskellige tablet holdere, så du kan finde den holder, der passer bedst til dig og dine behov.

Tablet stand til gulvet

En af de rigtig gode og populære tablet holdere er de såkaldte tablet stande, hvor du kan placere din tablet holder på gulvet, så tabletten nemt kan tilgås af kunden. Fra tabletten kan kunden så gå på opdagelse i din butiks udvalg og kan på den måde nemt få et overblik over dit udvalg.

Du kan få en tablet stand eller en iPad-holder til gulvet i rigtig mange flotte og holdbare modeller. Det er vigtigt, at din stand eller iPad-holder er låsbar, så kunderne ikke kan stjæle eller tage tabletten med sig.

Disse tablet holdere finder man ofte på museer, hvor tabletten fungerer som informationskilde til de besøgende. Du kan bruge din tablet og tablet holder på samme måde i din butik.

Tablet vægholder

En anden form for tablet holder er en tablet vægholder, hvor din iPad eller tablet er monteret på væggen.

På mange måder er denne form for tablet holder bedre til en butik, fordi de fylder mindre i butikslokalet og er fastmonterede på væggen. Som butiksindehaver er man nødt til at sikre sig mod tyveri, og med en tablet vægholder er du sikker på, at potentielle tyve ikke kan slippe væk med din tablet.

Med en table vægholder kan du montere din tablet lige dér, hvor du vil have den, og på den måde kan du altid sikre, at din tablet er i øjenhøjde med dine kunder.

Tablet holder til bord

Den sidste form for tablet holder, som vi vil gennemgå i denne artikel, er en tablet holder til bord. Her kan du montere din tablet holder eller iPad-holder på et bord, så dine kunder kan søge information om din forretning, imens de sidder ned.

Du kan med fordel placere et par tablets i en lounge, hvor dine kunder kan slappe af og finde lige præcis de varer, de gerne vil have. En tablet holder til bord er også ideel til dig, der selv sælger smartphones eller tablets og gerne vil have nogle tablet holdere, så dine varer udstilles bedst muligt.

Med en tablet holder eller iPad-holder kan du give dine kunder mulighed for at søge information om din butiks udvalg og priser. Du kan med fordel lade dig inspirere af Tøjeksperten, der allerede i 2018 indførte tablets i deres butikker. De har haft stor succes, og der er ingen grund til, hvorfor du ikke også skulle.

>> Læs mere på Skiltex.dk

Ovenstående indhold er sponsoreretSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD